![]() |
|
TTNET ZTE ZXV10 W300 anlayan ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 20:07 |
Arkadaşlar ZTE ZXV10 W300 model modemi var Wireless ağımda kaç kişi var kimler var nasıl görücem ? bi türlü bulamadım ya.
![]() Düzenleyen xMEGANx - 28 Ocak 2013 Saat 23:54 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilgisayar'a gir, Ağ'a tıkla, ordan görürsün
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Modemin arayuzu nasildir bilmiyorum ama lan veya wifi sekmesinde bagli cihazlar mac ve ip ile gorunmesi lazim
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Yok be güzel kardeşim arayüze giriyorum saçma bir yapısı var ilk defa böyle bir arayüzle karşılaşıyorum.
|
|
![]() |
|
Baktım ama öyle birşey olacağını sanmıyorum ağdan görülebilecek birşey değil sanırım.
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
explorer ac 192.168.2.1 yada 192.168.1.1 yaz modem arayuzune gır muhtemelen sıfre yoktur. dırek giriş yap yada varsa k.adı admin pasword admin olarak dene. daha sonrasında modemde ağ sekmesinden sekmesınden aktif kullanıcıları görebilirsin. her bırıne farklı bı ıp tanımlanmıstır. istediklerini kısıtlayabiliri yada engelleyebilirsin. umarım yardımcı olabılmısımdır. hala cozemessen ttnet yardım edecektır.
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
abicim modeme giriyorum zaten ama modemde böyle bir bölüm bulamıyorum sorun orda. yapılan girişlerin aktif bir listesini göremiyorum. :(
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Kusura bakma eksik okumuşum. Tam emin olmamakla beraber erişim yönetimi diye bir sekmenin altında olabilir. direk wirelessın altında bulamayabilirsin.
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
Estafurullah hocam. resim atayim bi göz atın isterseniz nerede olabilir ? ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Gelişmiş ayarlarda olsa gerek, LAN sekmesi altında bulunması lazım bir DHCP Listesi.
|
|
![]() |
|
rdvnburton ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/zte/ZTE%20ZXV10%20W300(B)%20v5.2%20User%20Manual_EN.pdf
Elimde tp-link yada zte olmadığından user manual den anlatmaya çalışcam eğer doğru ise 24. sayfada dhcp server kısmında current pool summary butonu var geçerli olan bağlı ipleri görüntüleyebilirsin kendi makinan yada diğer kullandığın makinaların ipleri bellidir zaten harici olanlar dışardan bağlananlar. ![]() |
|
Peugeot 206+ Urban Move 1.4 75LP(Lion Power:)
|
|
![]() |
|
Teşekkür ettim hocam sağolasın buldum tamamdır.
|
|
![]() |
|
Çok sağol hocam çok teşekkür ederim buldum sonunda fakat birşey merak ediyorum dün ablam kendi cep telefonuyla girdi benim ağıma onu göstermemiş ama. bu geçmişi liste halindede gösteriyormu yoksa o anki bağlı olanlarımı gösteriyor ?
|
|
![]() |
|
rdvnburton ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
o anki bağlı bulunan ip leri gösterir dhcp nin amacı budur genelde küçük modemlerde kira süresi çok kısadır bu nedenle anlık bağlantı kuranları görürsün sanırım bu cihazlar mac loglarını tutmuyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Peki o kullanıcıyı nasıl engellerim ? farzedinki istenmeyen birisini yakaladım. O anda o kişiyi engellemek için bir seçenek göremedim o liste sayfasında.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
bağlı olan cihazların mac adresini görebiliyor olman lazım , modemin arayüzü nasıldır bilemem ama ,mac adresini girerek engelleyebilirsin.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
sırasıyla başlat - çalıştır - "cmd" yaz enter a bas gelen komut penceresine "nbtstat -a Ip Adresi" tırnaklar olmadan yaz. sana mac adresini ve bilgisayarın adını verir.
daha sonra gönderdiğim dökümanın 29. sayfasını aç orada ve üst kısmında nasıl yapacağın anlatılıyor. ama dikkat et allow değil deny seçeneğini seçeceksin o mac in bağlanmaması için.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |