![]() |
|
Aracınız KM'ye kaç kuruş yakıyor?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
8 litre yakıyorum bu kmde 37 kuruşa tekabül ediyor. seri kullanmaz ve de dikkat edersem 33 kuruşa iniyor. evet sanırım çok.
|
||
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
||
![]() |
||
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar ben konuyu açarken aracım lpg'de km'ye 30 kuruş yakıyordu, şu anda ciddi ciddi 21 kuruşa düştü.Aracım muayeneye gidecek diye ön arka teker bilyalarını değiştirttim.17 inç çelik jant vardı onları çıkartıp orjinal 14 jantları taktım, lpg diyaframı denilen bölgede conta eskimiş (lpg test cihazında lpg kaçağı algıladı)conta yı değiştirttim..İnanılmaz bir şekilde yakıt sarfiyatım düştü..
|
||
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
||
![]() |
||
gurhankutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhankutlu
|
Şimdi öncelikle bütün yorumları okudum ve şöyle başlamak isterim.Bu fabrika verileri "en iyi şartlarda çıkan veriler değilmi?" bu fabrika verisinden daha düşük ortalama çıkaran arkadaşlar 0 sürtünmeli ortamdamı test ediyor acaba :) veya full eğimli yerdemi oturuyorlar :) Neyse bende bir 2005 1.4Hdi 307 kullanıcısıyım ve kasanın motora büyük geldiğini herdefasında hissediyorum. 50 liralık mazotla aracım 200km ortalama yapıyor. (Opet Ultraforce 4.25tl) sizde çokmu bu sarfiyat?
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Aynı model aynı yılda aracım var (beyazsa bide sizinkide cuk oturacak ![]() Bu arada kasa motora büyük gelmiyor, çooook büyük geliyor :) Beygiri belirtmeye zaten gerek yok
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
gurhankutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhankutlu
|
Evet aracım beyaz zaten üye araçları kısmında konusu var inceleyin isterseniz :) İnsan öğrenci olunca depo fullemek nedir çok fazla bilmiyor maalesef :D Şöyle açıklayayım,5.8-6.5 arası 27Kmh ortalama hız veriyor yol bilgisayarı sanırım.Günce 35 km toplam yol yapıyorum. İstanbulda 2.köprüde trafiğin olduğu saatlerde kullandığım oluyor genelde.Sabahları soğukkende çıkmam gereken 2 km'lik bir yokuş ortalamayı hep mahvediyor :D
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
206 1.4 HDİ'ın fabrika verileri şehir dışı tüketim 3.6, bir kere Amasya İstanbul arasında 700 km'de 3.6'yı tutturdum ama sollamar hariç 90 km hızı hiç geçmedim, çok büyük sabır istiyor ama 4 şerit otoyolda bile 90'ı geçmedim. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhankutlu
|
Mesela.. Yani demeye çalıştığım fabrika verileri izlediğim okuduğm kadarıyla pist benzeri ortamlarda araçlar zorlanmadan yapılıyor.Biz kullanıcılar bunun altına düşmeyi pek fazla başaramıyoruz,ama fabrika verilerini bulabilirsek bile güzel bir başarıdır kanımca :D Kocaman otobanda 80-90km ile gitmekte amma sinir bozucu olur,sonra sabır taşı oluyorsunuz haliyle :D
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Fabrika verilerini yakalamak bile çok zor, bi kere denedim oda sırf test amaçlı yoksa 1 litre az yakacam diye uğraşılacak iş değil, bu yaz yol durumuna göre 100-110-120 km hızlarla 3.400 km yol yaptım ortalamam 4,4 LT, aradaki fark 100 km'de 0.8 lt, 3400 km 27 lt yapıyor, tl olarakda 115 tl yapıyor. (aslında iyi paraymış 1 lt için değebilirmişde. ![]() Düzenleyen Serco05 - 28 Ocak 2013 Saat 15:18 |
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
1400 km/50 litre(şehir dışı çok sakin kullanım)
1200 km/50 litre(sehir içi dışı karışık) imzadaki araç... benimki baya ii ozmn :S
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
|
Hiç denemedim bir full yapıp denemem gerek. Ama eski sahibi km 300 kuruş diyordu. |
||
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
||
![]() |
||
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
|
Kurusu bilmem ama benim 208 in ekraninda 1.2 yi gordum uzun yolda :)
|
||
208 Allure E-HDi 2013
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
ayağınızı gazdan çekerseniz bayır yukarı 0.0 bile görürsünüz :D
yaa ben karma 23-25 kuruş civarı yakıyorum kışın (4.25 shell vpower) babamın grandvitarasına çok yakıyo diyodum da sizin lpg sarfiyatlarınızı duyduktan sonra 28-30 kuruş civarı bi jipe göre az yakıyomuş yaa.. |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
aracımı satıp dizel pug'a geçiyorum arkadaş benim araç çok yakıyor gibi :D
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
35 lir gazla 85 km yaptım 5 km benzinle desem 80 km. lpg bakımı yaptırayım bakalım ne olacak
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
arabayada o kadar yüklenilmezki be kardeşimm 0,437 krş yakmış :)
|
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
![]() |
||
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
|
206 felline 2006 model
Bu aralar çok yakıyor.Evle iş arası 9 km. 45 kuruşu geçiyor. :(
|
||
2006 206 felline 1,4 benzin li
|
||
![]() |
||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
|
durum vahim
|
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
![]() |
||
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
|
kısa mesafeler ve çok stoplu sanırım ondan oldu
|
||
206 XT 2000 1.6 siyah
|
||
![]() |
||
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
|
şehir içi 28 kuruş civarı
|
||
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
||
![]() |
||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
izmir gaziantep arası gittim. 1100 km yol yaptım.
ara sıra bastım 90dan da asagıya dusmedım.
100 kmde lpg 8,5 litre yaktı. litre fiyatı 2,65 ten ortalama 22 23 kuruş yaktım.
206 1.6 90 beygir 2000 model
şehiriçinde de izmir trafiğinde 12 12,5 litre yakıyorum. km 33 34 kuruşa denk geliyor. Düzenleyen dRhkn - 30 Ocak 2013 Saat 21:23 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |