![]() |
|
208 Ekranlarinda video oynatimi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 01:20 |
Arkadaslar bilen varsa, yeni 208 lerde multimedia ekranda video oynatma imkani varmidir? yada bir sekilde convert edip oynatabilirmiyiz?
|
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla simdi getirseniz yanima 2dk da cozerdim
![]() Multimedya paketinin ozelliklerinde yazmasi gerek. Kodeksiz .avi .wmv ve .mpg deneyin |
|
![]() |
|
ibrahim208 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2013 Konum: Oslo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla elim yatkindir bu islere aslinda ama bildiginiz gibi bu system yeni monte edilmis 2013 modellere. Tam okuma firsatim olmadi ama resim gosteren bi ekran neden video oynatmasin diyorum :)
|
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Videoda resmin hizli degisen hali sonucta ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim208
onuda yapcam. eyv sagolasin :) xenon kit monte ettim , bu isi halledemedim ayip :D
|
|
208 Allure E-HDi 2013
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ali, ortada bir yerde buluşun bakar çözersin
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Amaninmorkoyun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Amaninmorkoyun
Arkadaşlar boşuna denemeyin multimedya paketinde navigasyon olmadan video oynatma özelliği gelmiyor. türkiye haritaları henüz olmadığından veya temin edilemediğinden mütevellit şu an için navi ve multimedia sıne-ırlıdır malesef. (208 1.4 HDi Active mevcuttur)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |