![]() |
|
vergi ödemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2013 Saat 00:18 |
ben gib.gov.tr den ödeme yaptım herhangi bir sorun yok.. Hem bankanın kendi sitesinden ödeme yaparsanız taksit yapmıyorlar. |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
gib.gov.tr burdan borcu 1. taksit 2. taksit diye gösteriyor.
bankadan da gösteriyordu daha önce ama şimdi niye böyle oldu anlamıyorum. |
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gib.gov.tr'den kontol et bakalım, kredi kartın varsa ödemede yapabilirsin, saat 22:00 ve 02:00 arası hariç.
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
yok ben internet bankacılıgından motorlu tasıtlar vergisi bölümünden ödeme yapıyorum.daha önce böyle bişey olmamıştı.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Nerden bakıyosun gib.gov.tr denmi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
yok göstermiyor. il taksidi ocak-haziran giriyorum ama borcunuz yoktur diyor.
|
|
|
|
![]() |
|
1 taksit ve 2. taksit diye ayrı ayrı göstermesi lazım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
arkadaslar internetten aracın ilk taksit vergisini ödüycem ocak-haziran vergisi.borcum cıkmıyor.
fakat ocak2013 - aralık 2013 borcu 620 tl gösteriyor. iki taksitin toplamını gösteriyor neden böyle oluyor.artık tek ödememi yapılıyor?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |