![]() |
|
Leon 1.6 TDi CR Style :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
salıh hala anlamıs degılım gercekten bu on yargı cogunlugunu.Arac testlerını vs.. arastırıyorum basarılı,guncel yazıları dokumanları arastırıyorum normal arac yorumları nasılsa o sekılde yer alıyor,bmw benı asar kardesım bee tamırı masrafı.ahh 207gt lpg takacak adamı bır bulsam ahh :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
fatih kardeşim pazar günü kahvaltı organizasyonuna geliceksen bi tur atarsın benim aracımada bura tabi kimse kötü niyetli değil ama çoğu kulaktan dolma bilgiler bende seata ön yargılıydım ama şuanda gayet memnunum leonda kötü araç deil yenilerini kullanamadım henüz ama benım araç bu modelde hoşuma gidiyosa o dahada hoşuma gidicektir senin kafana yattıysa vazgeçme derim :) salih abi kıyamaz ya bi mangal yaktırırız indirir balyozları :)) |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Salıhım amac yenı arac :) bmw masrafıyla basa cıkamam :) sıfır alıp kafamı rahatlatmak ıstıyorum,sanırım suan hala tercıhım leon :)
Burak kardesım aılede zaten var 2012 leon 1,6dsg var canavar canavar :) hele s modu yok mu fena gercekten,motorun sesınden bahsetmıyorum bıle hıc ruhumu oksuyor :):):) stresımı alıyor ondan bılıyorum aracı,bakalım kısmet yarın detaylı ınceleyecegım aracı yetkılı bayııde..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
bizdede 2009 passat var dsg s modu yiyip bitiriyo zaten hem benı hem benzini :D :D 7 ileri vites daha ne olsun :)) |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
|
Sagol kardesım tabıı kı bunlar benım daha %40 alma sansım olan cok guzel pembe leonlu hayallerım :) hanımı daha ıkna edebılmek ıcın yeteneklerımı gelıstırme uzerınde calısıyorum :)
Dsg gercekten benım kullandıgım en ıyı otomatık sısteme sahıp gordugum,adamlar gercekten yapmıs ekran bır bakıyorsun 7de..hele s de 3000-4000 arası vıtes atıslar tazı gıbı gıdısı pehhh :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-speed-den-hatasiz-boyasiz-borusan-2005-bmw-3.16i-112771505/detay
Sadece birkaç örnek vermek istedim o bütçeyle seat asla almazdım... bir örneklerde gösterdiklerime bakın , birde tekrar leon u inceleyin seçim sizin... ne alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun satgılar...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |