![]() |
|
Araç giderken kontak anahtarı çıkar mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2013 Saat 12:18 |
Arkadaşlar mrb.
Arkadaşlarla muhabbet ederken bi konu üzerinde biraz kafa yorduk. Araba seyir halindeyken kontak anahtarı çıkar mı çıkarsa ne olur? Olmadı deneyeceğiz artık...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkıyor bazı arabalarda. ama bizimkilerde çıkmıyor diye biliyorum. ki kontaktayken kumanda bile devredışı kalıyor.
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
benım bıldıgım(pejolarda) cıkmıyor, anahtarı cevırıp arac calısmaya basladında son kademede anahtar kıtlıyo kendını, bı kere arac calısır vazıyette sıkıntıda beklerken cekmeye calısmıstım ve cıkmamıstı
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Broadwayda çıkıyordu durmaya 5-10 metre kala 1-2 kez çıkarmıştım, ama siz denemeyin, direksiyon kilitlenir, frenler şişer, illa deneyecez diyosanda boş bir alanda çok yavaş hızda deneyin.
Not: Çalışır haldeyken direk çekince çıkmaz önce kontağı kapamak lazım, tekrar söylüyorum bence hiç denemeyin. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Ne olacağı hakkında fikrim yok ama pejoda denemeyin ![]() |
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim hyundai accent yumurta kasa vardı onda çıkıyodu oda tesadüf nasıl olduysa sadece o aracımda çıkıyodu ama normalde çıkmaz kardeş. :)
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende çıkmayacağı kanısındayım. Pegeut gibi elektronik arabada da denemeye korkuyorum açıkcası..
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |