![]() |
|
Ampullerin çalışmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 Saat 21:43 |
Arkadaşlar merhabalar,
aracımın kalorifer ayar düğmelerinin ve küllük kısmındaki ampuller patlamıştı.Ampulleri değiştirdim ancak halen çalışmıyor ampuller.( radyonun ve cd changerin aydınlatması çalışıyor )Sorun sizce ne olabilir? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
|
|
2003 307 1.6 XR Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
lifeexciting ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel..
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Farlari yakarak deniyorsunuz degil mi? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
evet aracı çalıştırıyorum,farları yakıyorum ama kaloriferin lambaları ve küllüğün lambası yanmıyor.Acaba bunların ayrı bir sigortası olabilir mi?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lifeexciting
bende lambalar patlamıştır diye değiştirdim ama yanmadı maalesef.Lambalar uyumsuz olabilir mi acaba diyeceğim ama. zannetmiyorum uyumsuz olacağını.
|
|
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
büyük ihtimalle sigortası patlamıştır.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
harun52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2013 Konum: Oto Elektrikci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
far ayar düğmesi çalışıyormu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |