![]() |
|
307 xt premium |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 Saat 22:04 |
arkadaşlar teşekkür ederim saolun inşalla güzel bi premium bulurum :D
|
|
![]() |
|
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
xt premium manuel var bende gayet memnunum sunroof opsiyonel bende sunroof yok onun haricinden ne ararsan var şu ana kadar sadece park sensörü gel git yaşadı onun haricinde bi sıkıntım olmadı gayet keyifli bi araç bence :)
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lpg çözümü ile daha iyi yakıt tüketimi sağlayabilirsiniz :) al4 biraz nazik bir şanzumandır ayrıca :) ben kullanıyorum memnunum ama alacağınız araca göre değişir
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
SserkanT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
xt premium otm. en üst donanım versiyonudur digital klima, sanrouf, çelik jant, deri koltuk,ön arka kol dayama, koltuk ısıtma, far- yağmur-arka park sensörü gibi özellikleri ön plandadır, sanrouf opsiyonel de olabilir yanlışım olabilir . birde otomatik de al 4 şanzuman kullanılıyor dizel motor yok
şehir içi ortalama 10-10,5 lt yakıt tüketimi var, iyi kullanıcılar için 9 lt kadar düşer, tabii yol bilgisayarının verileri bunlar
Düzenleyen SserkanT - 22 Ocak 2013 Saat 17:02 |
|
307 1.6i otm. XT Premium BVA
|
|
![]() |
|
206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
arkadaşlar 206 xt var bunu satıp 307 xt premium otomatik almayı düşünüyorum kullanan varsa yada bilgi sahibi olan cevaplarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |