![]() |
|
206+ PARK SENSÖRÜ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EMGAGE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2013 Saat 10:19 |
bu tarz ekipmanları serviste yaptırmamak gerek sanki.. benim aracımdaki park sensörünüde servis takmıştı ama sesi çok çok az.. duymak için bagajda oturmak lazım ya da; çarpınca zaten duyulur
![]() |
|
2011 206+ Envy inci siyah
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enteresan bi durum... Daha önce kendimiz takıp uğraştığımız park sensöründe bile bu sorunu yaşamadım... Çok ilginç geldi bana... Umarım çözersiniz...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Narin davranarak sizde düzelte bilirsiniz, sensörlerin hafif çıkıntılı şapka tabirinde düzlüğünü kaybettiren kısımları var, onlar aşağı bakıyorsa, kredi kartı ile, hem tamponu hemde sensörü çizmeden hafif esnetmeyi deneyin ve şaplakarını yukarı bakacak şekilde düzeltin. sonrada geri itin yuvasına, Umarım Slikon çekomastik tarzı şeylerle sabitleme lüksünde bulunmamışlardır :)
Şapka dediğim alttakı resimde sensörde C biçinde yüzeyinden biraz şişkindir. ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
bir foto varsa görmek lazım nasıl olmuş sensörlerin yeri
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yanlış takılmıştır sensörler yeri değil havaya baktıkları için üzerlerine gelen yağmur damlalarindan ötüyor.sanayiye gidin herhalderler iki dakkada.servis bunuda beceremiyorsa oraya hiç araba bile götürmememiz lazim.
|
|
![]() |
|
HAKGN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Konum: K Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Arkadaşlar,206 + ARACIMA PARK SENSÖRÜ SERVİSTE TAKTIRDIM ;
yağmurlu havalarda geri vitese taktığımda devamlı ötüyor,serviste bunu düzeltemiyor , çözüm üretecek ,bu konuda bana yardımcı olacak fikirlerinizi bekliyorum....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |