![]() |
|
KARA DUMAN SORUNU (ÇÖZÜLDÜ-RESİMLİ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 19:10 |
||
arkadaşlar bugün bi enjektör temizliyiciden bahsettiler ismi TUNAP 134 diye. bu resimde göründüğü şekilde depoyu iptal edip direk bağladık. aracı hiç gaz vermeden çalıştırıp rolantide o temizleyici bağlı şekilde çalıştı. 50 dk kadar sonra o kutudaki temizleyici bitti stop etti araba. yakıt hortumlarını bağladık aracı çalıştırıp sağlam şekilde birkaç kez gaz verdim ilk sefer resmen kurum çıktı sonra kara dumana elveda
![]() araç 206 1.4 HDI ![]() Düzenleyen samet2461 - 19 Ocak 2013 Saat 19:15 |
|||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Geçmiş olsun Samet, kurum demek istedin sanırım :)
|
|||
![]() |
|||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sağol aynen kardeş düzelttim
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
geçmiş olsun kardeş olur böyle vakalar serkan abi yakalar :)) |
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
kardes nasil biseydir bu yan etkileri falan varmidir nerde kaca bulunur temizligi kendiniz mi yaptiniz tamircimi? kara dumana cozum demissinde kara dumani maf sensoru egr vanasi gibi parcalardanda yapabilir
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
||
Güzel çözüm ama gene ustaya bir danışmak gerek ne olur ne olmaz sonra Motor falan uğraştıran işler.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
HOCAM USTAYLA BİRLİKTE YAPTIK BU İŞLEMİ ONUN TAVSİYESİYLE.AYRICA İNTERNETTEDE YAPIPTA SONUÇ ALAN ÇOK İNSAN VAR.BU MADDENİN YAPILIŞ AMACI ZATEN BU. KARA DUMANIN ÇOK BÜYÜK Bİ NEDENİ ENJEKTÖRDÜR. ENJEKTÖRDEN OLAN SORUNU BU İŞLEMLE ÇÖZEBİLDİM. DENEDİM ONAYLADIM
![]() Düzenleyen samet2461 - 19 Ocak 2013 Saat 22:51 |
|||
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Kaç para Samet bu tüp?
|
|||
![]() |
|||
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
||
Eyvallah kardeşim o zaman sorun yok bu ürünü nerden aldın bende ismini Kayıt edeyimde lazım olursa kullanırım. |
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
ismi TUNAP 134 . aracın gerçekten sesi çok değişti çekiş arttı bide rolantide dalgalanma bazen titreme yapıyordu onlarda gitti
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
herşeyiyle 60TL ye mal oldu bana. memnunum allaha şükür kurtuldum kara isli dumandan
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Süpermiş ya öyleyse fiyatta çok makulmuş, geçmiş olsun hocam.
Internette arattım pek bir bilgi yok galiba.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
||
Fiyat gayet uygun bende nette baktım pek bilgi yok. Herkes bilmiyor galiba |
|||
peugeot 306 xr platinum 2001 model 1.6 benzin & lpg 06 plaka füme renkli
|
|||
![]() |
|||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
||
tunap buldumda bu kafasındaki aparat yok. onu nerden buldunuz
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
hocam o kafasındaki aparatı usta buldu geldi hatta bunlar sürekli yaptığı için ellerinde var bir tane artık kendilerimi icat etti bilmiyorum.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
bagirmana gerek yoktu hocam ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
bağırmadım kardeş capslock un azizliğine uğradım
![]() Düzenleyen samet2461 - 22 Ocak 2013 Saat 01:08 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Caps lock demek istedin sanırım Samet ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
||
aynen kardeş düzelttim . bu aralar nedir hep yanlış yazıyorum anlamadım ki
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |