![]() |
|
206 xline yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 23:03 |
biraz daha dolu ve dizel modellere bakmanızı tavsiye ederim ben de, ya da o bahsettiğiniz fiyatlara roland garros da bulabilirsiniz biraz daha yaşlı olur ama 206'ların en dolu arabalarındandır. Sadece eski(2000-2001) olduğundan dolayı airbag'i 2 tane tek eksiği bu diyebilirim.
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan piyasa çok dalgalı, bence 14 bin etmez ama daha uygunuda bulunabilirmi bilmiyorum
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
x-line en boş donanımlısı diye biliyorum. xt falan bakılabilir
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
fatih__bass ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
eyvallah hocam sağolasın
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
fazla büyük haasarı yoksa biraz pazarlık payıyla iyi bence bende de x-line var çok memnunum geçen yıl 13e aldım 2005 mod benzin + lpg 92binde
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
hep yarım bırakıyorum kusuruma bakmayın ya 1.4 benzinli araç durumu iyi trigeri falan değişmiş
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Son bi soru daha benzin,lpg, dizel durumu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
doğru söylüyosunuz kusura bakmayın araç 2003 model 110 binde tek parça sağ arka kapı boyalı fiyatı da 14 bin tl fiyatı da
|
|
![]() |
|
Hocam ilanı falan yokmu, fiyatı, km'si modeli, boya değişen durumu hiç bişey bilmeden kim nasıl yorum yapsın. sadece x-line olarak yorum istiyorsanız en boş modellerden biri 2 hava yastığı ve klima standart sadece.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih__bass
arkadaşlar herkese iyi akşamlar arkadaşıma 206 almayı düşünüyoruz da bitane x-line bulduk nasıldır sizce bilgisi olan düşüncesi olan paylaşırsa on numara olur şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |