|
|
İmmobilizer Chip'i kırdık (ÇOKACİL) |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 09:44 |
|
Daha başıma ne gelecek :(
Sabah uyandım ve manzara bu ![]() Plakalar çalınmış :(((((
|
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
atlasbm
1. Vites
Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 09:57 |
|
Poffff:( tehlikeli bir duruma benziyor :( gerekli yerlere başvuruları yapmak lasım sanırım. yoksa neden plaka. Gerçekten şansınıza diyecek yok :(
|
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 10:12 |
|
Haklısınız, peugeot'dan ayrıldım fiat aldım başıma gelmeyen kalmadı, allaha şükür çoğu derde göre ufak tefek şeyler ama insanın aklıda almıyor yani, 2 yıldır aynı noktaya aracımı şirket aracını park ederim olacağı varmış, ilgililere bildirdim tabikide yapacak bişey yok. bi çevirmeye denk gelmedikçe zor bulunur yada bi olaya karışmadıkça allah korusun :(
Bedevi ile bi yakınlığım yada kök bağlantım yok ama Kutup ayısının benle bi derdi var galiba. Düzenleyen Aziz - 19 Ocak 2013 Saat 10:13 |
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fexzi
3. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 10:45 |
|
Servisten şase ile alırsanız kodlar arasında geçiş olur öteki türlü kodlama ile uyuşma olacağını zannetmiyorum.
|
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Serkan
5. Vites
Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 10:46 |
|
Geçmiş olsun hocam, şansızlık aynen devam:(
|
|
![]() |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 Saat 10:54 |
Peşimizi bırakır inşallah bu şanssızlıklar :((
|
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||