![]() |
|
Bir kaç sorum olaca |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ocak 2013 Saat 02:04 |
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. 1 Benim yeni aldığım peugeot 2001 model 306 xr platinum kaç beygir. Çünkü bunların 100 luk ve 90 lik olanları varmış. Ruhsata baktım yazmıyor öyle birşey. 2 Aracın bazı yerlerinde kaporta göçükleri var onları nasıl hallederim. Tabi kaldırıma çarpmış olan ön alt ve yan alt kısımlarda var. 3 Motor yağı zamanı gelmiş değişmesi gerek hangi tip yağ ve ne marka önerirsiniz. 4 Bide bileğiniz üzere aracı yeni aldım başka ne gibi bakımlar yaptırmam gerek. Araç yeni muayene olmuş onuda belirteyim |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.Ruhsatta motor gücü kw olarak yazması lazım.
2.Boyada hasar yoksa bazı göçükleri boyasız düzeltebilen ustalar var. 3-4 Motor yağı olarak 10-40 castrol-mobil kullanabilirsiniz, bakım olarakta yağ,hava,polen ve benzin filtresini değiştirin. |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sasi numaranizi gonderebilirseniz ben veya herhangi baska bir arkadasim kac beygirlikmis bakabiliriz.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Göçükleri,eğer kaskonuz varsa mini onarımdan ücretsiz yaptıra bilirsiniz.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |