![]() |
|
307 elektrik aksamı hakkında; |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
sercan1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sercan1903
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2013 Saat 12:50 |
||
![]() Peugeot 307 imde dün meydana gelen elektrik aksamı sorunum hakkında yardımlarınıza ihtiyacım oldu.Aracı normal bir şekilde park edip kapattım ve sonrasında da bir iki saat kadar sonra aracı açmak istediğimde immobilaser anahtarımın çalışmadığını farkettim. Kapıyı anahtar yardımıyla açtım fakat anahtarı kontağa taktığımda hiçbir şekilde sistemde elektrik olmadığını gördüm.
acaba akü kaynaklı bir sorun mudur?Yoksa farklı bir arıza mı var?
İşin içinden çıkamadım,yardım ederseniz çok sevinirim,
Teşekkürler...
|
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
akuler kendını kısın bellı eder zaten, baska aracla takvıye ıle denemek gerekır veya akuyu olcen bıryere:)
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
||
aynen aku ne durumda?
|
|||
2003 307 1.4
2008 Leon |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
ahaha :D abi anahtarın pili bitmiş pili değiştir :D
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Anahtarın pili takılı bile olmasa sadece uzaktan kumanda ile kapıları açmaz onun haricinde araçta herşey normal çalışır. Ayrıca pil zayıfladığı zaman ekran düşük pil uyarısı (remote control battery low) verir. Arkadaşın sorunu anahtar pili ile alakalı değil.
Düzenleyen Serco05 - 14 Ocak 2013 Saat 15:56 |
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
||
Sistem kendini kitlemiş olabilir belki diye düşünüyorum. Hacker mod on misali
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Pilden olmaz pili çıkarıp deneyebilirsin istersen, yedek anahtarlar zaten pilsiz oluyor, kumandalı anahtarla pilsiz ve bitik pille aracı çalıştırdığım oldu. |
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Bana da akü sorunu gibi geldi. Kışın özellikle kendini gösterebiliyor üstte arkadaşın dediği gibi. Akünün durumu nedir, ne zaman değişti? Bir kontrol ettirin.
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
sercan1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sercan1903
||
arkadaşlar aracı yeni aldım.2 hafta kadar oldu. akü muhtemelen çok iyi değildir ama hiç bir aksama elektrik gelmemesi garip değil mi? Kontağı çeviriyorsunuz fakat araçta hiç elektrik yok.Hiçbir lamba yanmıyor abartısız hiçbir tanesi. |
|||
![]() |
|||
||
Ozaman bilemicem hocam,benim bu konuda çok fazla tecrübem yok başıma gelmedi daha önce.
|
|||
![]() |
|||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
||
benim başımada geldi aynısı aküyü değiştirdim hiçbir sorun yok şuan aldığım 3. gün geldi galeriden araç aldıysan sağlam aküleri genelde kendilerine ayırıyorlar :)
|
|||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sistemde elektrik olmamasi akuye isaret ediyor. Farlari veya baska bir elektronik aleti acik unutmus olabilir misiniz?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sercan1903
||
arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim.Sorun akü kaynaklı.Değiştirdim ve sorun çözüldü.Tekrar tekrar teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
|||
metegorkem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
||
immobilizer pilden etkilenmez. immobilizer bozulsa yada immobilizer çipsiz bi anahtarı takıp kontağı çevirdiğinizde bile ışıklar yanacaktır. elektrik gelecektir. hatta kontağı çevirdiğinizde marşa bile basacaktır fakat araç çalışmayacaktır. kesinlikle aküyle ilgili bi sıkıntınız vardır.
edit: diyecektimkii sorun çözülmüş bile gözünüz aydın. ![]() Düzenleyen metegorkem - 15 Ocak 2013 Saat 14:36 |
|||
Yeşil Peugeot 307 XS 1.6 Benzin+LPG
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sercan1903
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sercan1903
||
pardon yine de yazacaktım... klavyenin azizliği dostum...:)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |