![]() |
|
Ayrılık Rüzgarı..... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 Saat 00:23 |
Düzenleyen ibrahim.kut - 10 Mayıs 2014 Saat 02:19 |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Satılırmı bu be hocam :D
|
|
![]() |
|
bu hale ben getirdim ileride belki CC ni alırım inşallah ama ilk aşk unutulmaz bilirsiniz..
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Tabikide öyle kesinlikle,ben bırakamazdım :) CC tav etmez beni :)
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
iş içinse düşünmeyeceksin. keyfe keder takas yapmıyorsun ki.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
işin kötü kısmı iş arkadaşımla takas yapacam araba gözümün önünde gelip geçicek dayanabilirmiyim ki
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer iş içinse sonuçta diğer araba ekmek teknesi olacak değiştirin derim ilerde o araç size başka bir 206 aldırır .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |