|
308 UZAKTAN KUMANDA |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
nupel307
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 23:52 |
Uzun bir süredir havalar soğudugundan beri sabah saat yedi gibi işe giderken aracımı uzaktan kumanda ile açılmıyor çok yakında olmama ragmen en az 1 dk basıp basıp duruyrum öyle açılıyor araba..ama gün içinde böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.hatta 100 metreden bile açılıp kapanıyor..sabah böyle olmasının nedeni ne olabilir..saygılar
NOT: Açmış olduğunuz konu ilgili başlık altına taşınmıştır.. Düzenleyen cigdemilker - 13 Ocak 2013 Saat 00:12 |
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam sabahları açmaya çalıştığınız yerde sinyali bozacak herhangi bi cihaz varmı, başka yerde sabahları denedinizmi, benim başıma şöyle bi olay gelmişti eşim hastanede çalışıyor evimde hastaneye çok yakın bazen hastanenin önüne park ediyorum aracı, geliyorum basıyorum kumandaya kapılar açılmıyor, 1-2 metreden 10-15 defa basıyorum zorla açılıyor sonra binip gidiyorum herşey normal, meğer MR cihazı etkiliyormuş, arkadaşların araçlarda da denedik oraya park edenin kumandası çalışmıyor.
|
|
nupel307
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla sanmam karakol var ama 200 m uzak
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam soğukla alakası olmaz, pil bitse ekranda uyarı verir ve gün içinde de açmaz, bence park yeriyle alakalı, başka bi yere park edip deneyin bakalım.
|
|
nupel307
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Olabilir ..denerim kısa sürede..sağolun
|
|
308 1.6 hdi 90 hp
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |