![]() |
|
Araba mı Motosiklet mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
matrix506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: tytyt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrix506
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2013 Saat 00:09 |
aracım mazda çok arıza yaptığı ve eski olduğu için satıp yerine süper sport motosiklet honda cbr 250 r almayı düşünüyorum ne dersiniz...?
|
|
...fhygf..
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki araba...
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
ikisininde yeri ayrıdır ama zevk meselesi bence araba...
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
![]() ![]() ![]() ![]() |
motorda guzelde bende cok severim ama çabuk ölürüm ben onla :D en ıyısı o yuzden araba :)
|
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
![]() ![]() ![]() ![]() |
tabiki araba.. |
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Motorunda yeri ayrı ama bende araba derim.
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
yaz kış motoru kullanabilirim diyosan arıza çıkaran bir araba yerine sıfır cbr250 derim
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
hema123 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
hem motor ve hem de araba. ikisinin de yeri ayrı. uzun yıllar motor kullandım, keyfi-tadı hala damağımda. ama şehirde egzost dumanı içinde ve yamyam arabacıların arasında motora binemiyorum. motor doğada-kırda-bayırda-taşrada eğlenceli. büyük şehirde motora avrupa dışında binilmez.
saygılarımla.
|
|
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |