![]() |
|
307'os Problemos ( Kolorifer Işıkları ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 00:27 |
Arkadaşlar merhabalar 307'me nazar girdi. Kalorifer dairesinin ışıkları yanmıyor,sebep ne olabilir ?
Not: Bu gün sis lambası yanmıyordu onun yuvasıyla biraz oynamıştım düzeltmek için. Düzelttimde oradan dolayı olamaz sanıyorum. ![]() Düzenleyen xMEGANx - 10 Ocak 2013 Saat 00:29 |
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde sönmüştü bi ara ampullerini değiştirince sorun düzelmişti.minicik ampulleri var zaten :)
servise götürdüğümde hemen değiştirip sadece ampul parası almışlardı
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
geçmiş olsun lambası patlamıştır bildiğim kadarıyla tek bir lamba bütün hepsini ışıtıyor diye biliyorum ama detaylı bilmiyorum tabikide :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Peki maliyeti ortalama ne kadar tutar ? Birde kendi imkanlarım ile sorunu giderme olanağım varmı ? Teşekkür ederim,iyi akşamlar dilerim.
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Ya dediğim gibi problem ampul ise ben peugeot servisine gittim o anda yardımcı oldular.Yanlış hatırlamıyosam 10tl gibi bi ücret almışlardı.
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
Benim servis 10 sa 100 der. 100 se arabanı bana sat 5 bin tl vereyim üstüne der. Böyle bir servise sahibiz. Haramidere de bir özel servis. Ahhh Mepa ahhh.... MEPA yı çok özlüyorum böyle problemleri ücretsiz yapıyordu :( MEPA'da taaa ikitellide. kendim söksem nereden ulaşabilirim ?
Düzenleyen xMEGANx - 10 Ocak 2013 Saat 01:11 |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
206nınki o kdr kolayki.. seninkide ööledir büyük ihtimal mehmet bey kardeşim
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 de etrafını sökmesi biraz uğraştırıcı. kendinizde yavaşca sökebilirsiniz.
yanlış hatırlamıyorsam 2 yada 3 tane ampul var arkasında |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
aynen bende sökmüştüm biraz ugraştırıyor tabii ama ampulleri 1 tl den almıştım 2 tane ampul olması gerek
|
|
![]() |
|
Detaylı bir inceleyim bakayım hassas ise hiç girişmeyeyim. Herkese teşekkür ederimm.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim Salih bey :) Burda olaydınız beraber yapıverirdik,duydumki sizin elleriniz dokunduğu herşeyi bir anda tamir edebiliyormuş doğrumu bu :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |