|
ACİL 206 RADYO YARDIMI..!!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2008 Saat 01:32 |
ii aksamalr arkadaslar bu aksam arabamda müzik dinlerken radyoda birden alarm yazısı cıktı ve kilitlendi sanırım.Kanal değişmiyor bayagı bi ugrastım yapamadım.Akunun kutupbasını sokup taktım kodu girdim yine aynı yazı ekranda duruyo.Ne yapmam gerekir acil yardımlarınızı bekliyroum...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Birden alarm yazısı çıktı ve code numarasını girdiğin halde yine açılmadı...
bizim servise sorup senin için bilgi alacağım fakat çok acayip birşey :S
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlginç bir sorun..Teyp komple bozuldu herhalde..
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Araç kaç model?? 2004 üstü RB3 ve RD3 ünitelerde böyle bir sıkıntı görmedim zaten onlarda code olayı yok.. 2004 altı içinde eprom güncellemesi gerekebilir. Teyp tamircileri 15 - 20 YTL ye yapıyorlar..
Düzenleyen hasimayaz - 22 Ekim 2008 Saat 10:48 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araba 99 model bende anlamadım ses ve açılıp kapanmada bi problem yok
fakat frekans değişmiyor. dğer düğmelrein hiç biri basmıyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yardımlarınız bekliyorum arakadaslar....
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dostum code'u girdiğin halde sıkıntı düzelmiyorsa, malesef teybi bir teyp tamircisine götürmen gerekecek. senin aracındaki ünite araç beyninden tamamen bağımsız çalışıyor dolayısı ile teyp dışında bir arıza olması imkansız. Teybin içinden eprom sökülüp eprom programlayıcısında yeniden programlanması gerekiyor gibi. Yeni epromla birlikte yeni code' un olacak tabiki.. Ankarada olsaydın adres verebilirdim ama istanbulda bunu yapabilecek bir tanıdığım yok.. Düzenleyen hasimayaz - 22 Ekim 2008 Saat 13:28 |
|
entel
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teybin arka panelinde iğne ucu girecek kdr küçük bir yer olabilir (reset düğmesi), oraya bir kürdan ya da toplu iğne ile 5 sn süreyle basılı tut kürdanı ya da toplu iğneyi..
Sonra Teybini kapayıp aç..Sorun düzelmez ise Haşim BaBa nın dediği gibi eprom un yeniden yüklenmesi gerekiyordur..Mecburen bir teyp ciye gidip yeni yazılım ykleticeksin.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bi deneyip haber vereeiyim size
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teybi söktüm arkadsına baktım ama oyle bi dugme goremedim teyp modeli 2040?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dememkki kimsenin başına gelmemiş daha önce bu olay...Sağolun yardımlarınız için.. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence kardeşim bu konuda bir yol izle... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |