|
peugeot 106 RELOADED ! |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
ßarış
2. Vites 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hm olabilir elinde varsa koyar mısın ? merak ettim :)
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
işte geldi resimler.....Temmuz 2010 yılında bilgisayarıma kaydetmişim.
|
|
serkan3d
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet bu tasarımlar bana ait zaten ben sadece bu forumda paylaşmadım , forumpeugeot.com , tr3d ,clubpeugeot , 106owners.co.uk gibi sitelerde de paylaştım tasarımları
dergi olarakta TRtuning'e göndermiştim ama yayınlandığından haberim yok açıkcası yayınlayacaklarını söylemişlerdi ama ben aldığımda yayınlanmamıştı .. aslında bu tasarımlar 1 sene önce fln ortaya çıktı , bu forumda yeni paylaşıyorum , tasarımlar tamamen bana aittir yani kimsenin şüphesi olmasın ... Düzenleyen serkan3d - 17 Kasım 2011 Saat 20:47 |
|
ßarış
2. Vites 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hm peki tebrik ederim.
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kendini biraz daha tanıtırmısın pek inandırıcı gelmedi :)
|
|
serkan3d
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya aslında çok şaşırdım :) ben bu kadar ilgi çektiğini bilmiyordum sadece bir dönem peugeot 106 kullanıcısıydım ve çok hoşuma gidiyordu 106nın tasarımı , sonra 3dsmax te tekrar eğlencesine modernize etmek aklıma gelmişti ve 1 - 1,5 yıl önce tasarıma başlamıştım , ilk tasarımım daha farklıydı zamanla biraz daha geliştirdim , sarı olan versiyonuda çok yakın bi zamanda tekrar düzenleyerek yaptım , forumpeugeot.com da çok ilgi görünce gaza geldim tekrardan biraz değiştirerek render aldım ama isterseniz size bilgisayarımdaki görüntüsünüde koyabilirim 3dsmax ekranında kafes görüntüsünüde paylaşabilirim ama ilgi çekmesi çok hoşuma gitti . :) |
|
serkan3d
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bunu da 10 dk önce bilgisayarımdaki ekranı kopyalayıp yüklüyorum :)
çok entersan ya demekki insanlar bu tasarımı sağda solda değişitirip kopyalamış :)
büyük resim : http://img543.imageshack.us/img543/225/wirem.jpg Düzenleyen serkan3d - 17 Kasım 2011 Saat 21:18 |
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zamanında coca cola fıçı ile satılıyormuş adamın biri cola şirketine gitmiş ve satışlarını 100 de 60 70 artıracağını söylemiş colanın sahibi söyle bakalım fikrini demiş adam bana 100 de 50 hisse verirsen söylerim demiş cola şirketi olmaz olamaz demiş çok fazla demiş adam çekmiş gitmiş colanın sahibinin kafasına takılmış bu ve adamı tekrar çağırmış uzun ve sıkı pazarlık sonucu 100 de 20 30 gibi anlaşma sağlanmış ve hemen sormuş colanın patronu nasıl olacak diye adam colayı şişeleyip satalım demiş bu bir şehir efsanesi ama bence sende efsane olmadan önce fotoları noterle ve peugeota gönder yoksa bu resimlere bire bir benzer araç çıkarırlar ve ilerde deriz aslında türk bulmuş bu modeli ama fransızlar çalmış diye efsane olmadan dene derim |
|
ßarış
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
(+1) katılıyorum.
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle tasarım sahibi arkadası kutluyorum ve bu yorumu yapan arkadası tebrik ediyorum cok guzel ozetlemis arkadasım sen bunu tastik ettir, bak ilerde yaparlar falan kendini yerden yere atarsın.. bizde cok uzuluruz, hayatta olmaz diye birsey yok. 206 nın tasarımcısı turk oldugunu bilmiyeniniz yoktur heralde, Ünlü Tasarımcı Murat Günak'ın 13 yıl önce tasarladığı 206 modeli peugeot'nun can simidi. edit: yılı düzelttim 13 yıl oldu galiba
Düzenleyen herry - 18 Kasım 2011 Saat 01:18 |
|
okan77
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle ilgin için çok teşekkürler... Yaşıma göre hala 106 sever biri olarak tepkim sadece emeğe olan saygımdandır. 4 aylık bir uğraş demişsin ben yaklaşık 1.5 sene önce resimleri gördüm. 1992 den beri bankacılık sektöründeyim ve çok kişi gördüm tanıdım... Sadece bu emeğin bir anda benim diyerek gerçek sahibine karşı haksızlık edilmemesi yönündeydi... Bence telif patent ne gerekiyorsa yapmalısın.. Bir çok saçma konsept çizimlerden çok daha üstün. Belki sana basit gelebilir ama biz kamera arkasını bilmediğimiz için... Çok zor olduğunu biliyorum... Askerlik yıllarında inşaat mühendisi olan bir arkadaşım tır hastasıydı. Çizdiklerini ve nasıl yaptığını görünce, verdiğim tepki belki ondandır. Gün içinde internette aradım ve bu resimleri bulamadım akşam eve gidince kendi sistemimden karşılaştırdım ve resimleri ekledim.... Eline sağlık.... Tekrar teşekkürler....
|
|
okan77
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çorumlumusun?
|
|
serkan3d
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayır çorumlu değilim :) ankaralıyım bende bankacıyım bu arada meslektaşız demekki .. ankarada oturuyorum yanlız arkadaşların güzel yorumları benim çok hoşuma gitti yakın zamanda yeni versiyonları buraya yüklemeyi düşünüyorum , farkındaysanız arka taraftan pek bi görüntü yok bunun nedeni arka kısmını daha henüz istediğim gibi yapamadım .. en kısa zamanda arka kısmını da bitirip farklı renk ve jant kombinasyonlarıyla tekrar ekleyeceğim bu arada iç tasarımında da henüz çok eksikler var , ilk başta fark koltuklardan başlayarak aracın iç kısmı üzerinde de çalışmalara başlayacağım .. umarım tamamen bittiği zaman çok daha iyi bir modeli beğeninize sunabilirim.
ayrıca peugeot dışında BMW içinde yaptığım bazı tasarım örneklerinide yeri gelmişken paylaşabilirim :) umarım beğenirsiniz
BMW e30 modernizasyon projesi için henüz tam bitmesede yaptığım bi kaç taslak , peugeot kadar ilgi görmedi malesef o yüzden fazla üstünde durmadım :)
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel çalışma yapmışın tebrikler.
|
|
ßarış
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence BMW çalışmanda güzel.
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Calismalar cok guzel. Kolay is degil bunlari yapabilmek. Elinize saglik.
|
|
tatar
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tasarım süper
|
|
pevgeoteeeeeeee
|
|
berkanmiriz
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Beyoğlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı berkanmiriz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bir an için konsept araç sandım ve diğer konsept lerden kat kat daha üstün çizimler olmuş kesinlikle çıkarılması gereken bir araç hocam eline sağlık
|
|
206 1.4 HDİ DESİRE- 34 VR 4315
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en son resımdekı kiremıt rengi bence 106 yenı kasa olarak uretıme geçmelii :) gerçekten çok başarılı olmuş tebrıkler :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |