|
2004 model 206 jant bilgileri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gurhangst
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: istnabul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gurhangst
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 00:43 |
Oncelikle herkese merhaba yeni uyenizim araniza katilmaktan cok memnunum sitenin icerigi ve bilgileri cok basarili benim soyle bir sorum olucak arkadaslar
Benim aracim konudada belirttigim gibi 2004 model 206 desire 14" celik jant var fakat ben 3.5 cm lik yay taktim simdide dusunuyorum ki 15 " sac jant takiyim ama aracimin jant olculerini bijon ebatlarini vs bilmiyorum bilgisi olan bilen var ise benimlede paylasirsa cok memnun olurum simdiden yardimiz icin tesekkur ederim Iyi seyirler herkese Gurhan toptas |
|
Gürhan Yüksel TOPTAŞ
|
|
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orijinali
175/65/14 lastikli 4x108 jant tır.. madem jant lastik değiştircen 15'' çelik jant neden düşünmüyosunuz?
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu arada kendinide tanıtırsan çok daha ii olur kardeşim
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
16" yada 17" kullan
|
|
gurhangst
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: istnabul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gurhangst
|
Merhaba ben gurhan istanbuldan katiliyorum araniza orjinal celik jant var ustunde bende onlarin yerine sac jant ama 15 inc dusunuyorum simdi sac jant daha moda gibime geliyor nereye baksam hanfi foruma baksam sac jant var sunu sormak istiyorum herhangi 15 inc sac jant olurmu kusura bakmayin kendimi tanitmadim
|
|
Gürhan Yüksel TOPTAŞ
|
|
gurhangst
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gurhangst
|
|
|
Gürhan Yüksel TOPTAŞ
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |