![]() |
|
jant ve ibre senkronu. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 14:32 |
arkadaşlar mrb.
165/70/13 olan jant ölçülerimi 195/45/15 olarak değiştim. ancak anlamadığım şu,ben düşünüyorum ki ibrede 100 gösteriyor ama ben 100 ile gitmiyorum. siz ne düşünüyorsunuz acaba?
|
|
![]() |
|
metegorkem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski lastiklerinizle 100km hızla giderken yeni lastiklerinizle 100,84km hızla gidiyorsunuz yanılmıyorsam. Yani hissedilecek bir fark yok. BURADAN kendiniz hesaplayabilirsiniz.
|
|
Yeşil Peugeot 307 XS 1.6 Benzin+LPG
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Göstergeniz 100 km/h gösterirken aslında 99 km/h ten biraz fazla hızlı gidiyor olmalısınız. Arkadaşın dediği gibi hissedilir bir fark olmaması gerekli hocam.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vaybe program güzelmiş teknolojinin gözünü seveyim
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi 100 gösterirken aslında 96 ile gidiyormuşum, olandan çok göstermesi güzel hız sınırlarında avantaj sağlar
![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
nerden anlıyorsunuz bunu ibrede 100 gösteripte 100 ile gitmediğinizi!merak ettim simdi :) acaba benimki 100 gösterip kac gidiyor :))
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Arkadaşın cevabında BURADAN yazan yere tıklayarak lastik ebatlarınızı girip en altta aradaki farkı görebilirsiniz hocam.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
superyusuf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
teşekkürler arkadaşlar .verilen sitede çok güzelmiş teşekkur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |