![]() |
|
neden??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İnsan yapısı sonuçta illaki hatası sorunu çıkar ama pejolarda bazı sorunlar çok çıkınca insanlar beziyor.
Bu arada forum dolayısı ile çok fazla pejocu insanla muahbbetim oldu. Çoğu pejo sahibi sorunları farkında olarak (en azından ne olur biliyorum hesabı) kullanıyor. OsmaN abi var kendisi 307 xt sahibi idi. triptonik ve hiç bir sıkıntısı yoktu ama bir daha pejo almam dedi. Kendisi 106dan başlayıp pejo kullanan birisi tanıyan vardır muhakkak. |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Resmen artık böyle konulara yorum yapmaya korkar oldum nedir bu agresiflik arkadaşlar yok zeka, eğitim falandan dona kadar sonunda kopacağım bu forumdan gibi. Neyse iyi geceler herkese.
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
abi dikkat ettiysen belirttim onu 3ü de farklı kategoride araçlar. sen 307 denginde olan astra ile karşılaştır aracını o zaman ne demek istediğimi anlarsın. |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Opelik yastık arkadaşı Hyundai dir. hoş arabadır fakat ne avrupa pazarında ne amerika pazarında yer edinememiş bir markadır. başka söze gerek duymuyor bu akşam bukadar yeter.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() İşim erken biterse arıycam seni. |
||
![]() |
||
|
Mehmet kardeşim, ben sadece bindiğim araçlar hakkında yorum yaptım. Deneyimleirmi paylaştım.
Yılda 20000km yapıyorum. Bu yüzden olağan şekilde ekonomik davranmaya çalıştık ve dizel motor seçtik dizel olarak en uygun pejo 206+ dı aldık geçtik. Aracımdan memnunum yakıtı çok iyi performansıda öyle. marka taraftarlığından ziyade alman taraftarlığı var bende bu konuda haklısın. Adamlar mekanikte dünya lideri bunu inkar edemeyiz. corsanın süspansiyonu yumuşak değil kesinlikle. Ankaraya yolun düşerse haber ver bana ikisine de binip gezelim bir de çay içer muhabbet ederiz :D Ekonomik durumum iyi olsa hep söylerim e36 bmw alırdım. Kim ne derse desin o araba benim için efsane heleki m3 coupe cabrio. Bindim kullanmadım ama inan bana o v6 daki buji çıtlamaları klasik müzik gibi :D Bu arada kimseyi yargılamıyorum sadece düşüncelerimi deneyimlerimle birlleştirip yazıyorum. |
||
![]() |
||
|
Abi bizim üst caddede bir tane efsane var sırf görmek için yolumu değiştiriyorum. İnan bana kız arkadaşım orda otursa önünden o kadar geçmem. ![]() |
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
üzerinize alınacak bi durum yok hocam.. ben komşuluk hakkım kdr kendi komşumu eleştirdim.yanlış anlaşıldıysam affola...
dahada bu konuya gelmem :))
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
![]() Benim efsane bu . JDM otomatik ayarlı spoiler vardı çıkardı şimdi. Hardtopla geziyo Düzenleyen Alicilik - 31 Aralık 2012 Saat 01:52 |
||
![]() |
||
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
|
buda bizim ufak biraderin arabası(ydı)...
![]() |
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
buda pederin canavar
![]() |
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
Bu jantların 4*108 i olsa 2.000tl olsa alırım Çok canlıymış. Siyah can yakar :D |
||
![]() |
||
|
yok kardeşim o jantlara 185 taban olmaz 225 te bizim arabalara olmaz :)) mahallede çocuklar gezdirmiyodu üstü açık araba die:)) düğüne dernege utanıp gidemiyodum bunla valla :)
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
sen yok mangal yok et canımızı çektirirken iidi demi abi :)
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
hahahaha çok güzel yakaladın valla . Unutmuştum ben o mangal keyfini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
yakalanmayacak gibi değilki ali kardeşim..
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
|
:) afiyet olsun abi bizde yemiş kdr olduk valla... canım sarımsaklı salça kavurma çekti şimdi.. bol kekikli.. onu yer geri acıkmadan yatarım artık :)) ii geceler diliyorum bu günlük size
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
![]() |
||
metegorkem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Konum: çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metegorkem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kesinlikle katılıyorum +1
![]() |
||
Yeşil Peugeot 307 XS 1.6 Benzin+LPG
|
||
![]() |
||
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
|
konu biraz dağılmış ancak acizane fikrimi söylemek istedim. 2008 yılında 2008 model 308 almıştım ve araç 10 bin km idi. yaşadığımız en sıfır araçtı ve üzerine titreyerek kullandık. 1 sene bindik ve yaklaşık 20 bin km de maddi durumlardan dolayı sattık aracı ve pug hep gönlümüzde oldu. birgün dedik birgün. gel zaman git zaman biras para tamamlayınca sözde çok okumuş birisinden 307 satın aldım :( istisnalar mutlaka ki kaideyi bozmaz ancak aldığım günden itibaren 15 günde başıma gelenler
- aracı teslim alıp eve gelip otoparka kitledim. akşam oldu. ailecek heves hadi biyerlere gidelim deyip de direksiyona geçince direksiyonun hareket etmediğini farkettim. ala alaaa. araba çalışıyor mu evet çalışıyor. lastikler mi indi acaba yoooo lastiklerde normal. ama direksiyon dönmüyor! aman aman derken kontağı kapayıp açtım direksiyon normale döndü. :( meridyene denk geldik herhalde derken aaaa periyodik olarak direksiyon kitlemeye başladı. araştırırken ederken direksiyon pompası bozuk çıktı :( nası olur felan derken aldığım cevap 307 lerde kronik :(( - direksiyon pompasını değiştirdik velhasıl. sonrasında (değişimle alakalı değil hep vardı) direksiyonda bi vınlama sesi :( araca teyp alayım diyordum vazgeçtim siz düşünün ne kadar ses geldiğini. ritmik :) vınnnnnn da wınnnnnnn :) - bir zaman sonra turbo dan ıslıklar başladı. nası olur felan derken :( anaaa turbo kucağımızdaymış :( - araç kalkışlarda titreme yapıyordu. bu neden olur dediğim de baskı balata dendi :( - baskı balata değişirken bilmem ne keçesi yağlama yapıyormuş onun için bozulmuş dediler keçeyi değiştirdir. - bu araba böleyse aman aman triger e de bakalım dedim. avare bilyesi midir nedir. verilmiş sadakan varmış dediler :( - bu işlemlerde tabiki yağı filtreleri gibi standart bakımları da yapıldı. anaaa sonrasında kontağı bi çevirdim yağ seviyesi min gösteriyor :( forumda saolsun dostların söylediği kronik - cam açayım dedim biraz fazla açıldı. biraz kapatayıp dedim ısrarla hayır daha fazla açman gerek der gibi kaldıracağına camı tam indirdi :( sorunu araştırırken .( kronik dendi tüm bunların hepsi 15 gün içerisinde oldu :( birçok arkadaş bitik araba almışsın , almadan gösterseydin diyeceklerdir mutlaka ama insanın dili bağlanıyor bazen işte :( evet tam meridyene denk gelmişim ama bu kadar mı meridyene denk gelmişim :( bu arada evet üni mezunuyum . şimdiye kadar okumadığım kadar forum sitelerini okuyorum artık :D pug nedir kimdir kudreti nedir :))) kronikleri nedir :) amacım marka kötülemek değil yaşadıklarımı anlatmak. ama öle bi hastalık ki seviyorum aslancığı :))) |
||
2004 307 1.4 HDI XR
|
||
![]() |
||
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
|
bazen böle talihsizlikler oluyor işte benim daha önceki vw grubu aracımdada bu talihsizlikler başıma geldi ve en son ustaya 3 bin lirayı verdiğimde bitirdim ve artık aracın bana yaramıyacanı düşündüm :) vwlerdede kronikmiş direksiyon kutusu arızası aldığım 2.gün vermişti ne tesadüfki
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |