Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - neden???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

neden???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 01:05
İnsan yapısı sonuçta illaki hatası sorunu çıkar ama pejolarda bazı sorunlar çok çıkınca insanlar beziyor.

Bu arada forum dolayısı ile çok fazla pejocu insanla muahbbetim oldu. Çoğu pejo sahibi sorunları farkında olarak (en azından ne olur biliyorum hesabı) kullanıyor.
OsmaN abi var kendisi 307 xt sahibi idi. triptonik ve hiç bir sıkıntısı yoktu ama bir daha pejo almam dedi. Kendisi 106dan başlayıp pejo kullanan birisi tanıyan vardır muhakkak.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 01:05
Resmen artık böyle konulara yorum yapmaya korkar oldum nedir bu agresiflik arkadaşlar yok zeka, eğitim falandan dona kadar sonunda kopacağım bu forumdan gibi. Neyse iyi geceler herkese.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 01:07
Orjinalini yazan: 307 bursa 307 bursa Yazdı:

corsa bu kadar övülecek bir araç değil benim 307 deki özelliklerin hangisi corsada var sorarım sana Ali kardeşim corsa yanına yaklaşamaz özellik olarak 

abi dikkat ettiysen belirttim onu 3ü de farklı kategoride araçlar. sen 307 denginde olan astra ile karşılaştır aracını o zaman ne demek istediğimi anlarsın.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
xMEGANx Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı xMEGANx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 01:08
Opelik yastık arkadaşı Hyundai dir. hoş arabadır fakat ne avrupa pazarında ne amerika pazarında yer edinememiş bir markadır. başka söze gerek duymuyor bu akşam bukadar yeter.
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 01:08
Orjinalini yazan: tellotello tellotello Yazdı:

Resmen artık böyle konulara yorum yapmaya korkar oldum nedir bu agresiflik arkadaşlar yok zeka, eğitim falandan dona kadar sonunda kopacağım bu forumdan gibi. Neyse iyi geceler herkese.

LOL maksat muhabbet mahmut hocam. Yarın sabah kalkıp okula gidecem yine aslanıma binecem Smile

İşim erken biterse arıycam seni.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 01:19
Mehmet kardeşim, ben sadece bindiğim araçlar hakkında yorum yaptım. Deneyimleirmi paylaştım.

Yılda 20000km yapıyorum. Bu yüzden olağan şekilde ekonomik davranmaya çalıştık ve dizel motor seçtik dizel olarak en uygun pejo 206+ dı aldık geçtik. Aracımdan memnunum yakıtı çok iyi performansıda öyle. marka taraftarlığından ziyade alman taraftarlığı var bende bu konuda haklısın. Adamlar mekanikte dünya lideri bunu inkar edemeyiz.

corsanın süspansiyonu yumuşak değil kesinlikle. Ankaraya yolun düşerse haber ver bana ikisine de binip gezelim bir de çay içer muhabbet ederiz :D

Ekonomik durumum iyi olsa hep söylerim e36 bmw alırdım. Kim ne derse desin o araba benim için efsane heleki m3 coupe cabrio. Bindim kullanmadım ama inan bana o v6 daki buji çıtlamaları klasik müzik gibi :D

Bu arada kimseyi yargılamıyorum sadece düşüncelerimi deneyimlerimle birlleştirip yazıyorum.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 01:28

Ekonomik durumum iyi olsa hep söylerim e36 bmw alırdım. Kim ne derse desin o araba benim için efsane heleki m3 coupe cabrio. Bindim kullanmadım ama inan bana o v6 daki buji çıtlamaları klasik müzik gibi :D 

işte bu son sözdür kardeşim ClapClapClap

Abi bizim üst caddede bir tane efsane var sırf görmek için yolumu değiştiriyorum. İnan bana kız arkadaşım orda otursa önünden o kadar geçmem. LOL
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
_semihk_ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _semihk_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 01:44
üzerinize alınacak bi durum yok hocam.. ben komşuluk hakkım kdr kendi komşumu eleştirdim.yanlış anlaşıldıysam affola...
dahada bu konuya gelmem :))
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 01:49

Benim efsane bu . JDM otomatik ayarlı spoiler vardı çıkardı şimdi. Hardtopla geziyo

Düzenleyen Alicilik - 31 Aralık 2012 Saat 01:52
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
_semihk_ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _semihk_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:03
buda bizim ufak biraderin arabası(ydı)...

2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver
Yukarı Dön
_semihk_ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _semihk_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:04
buda pederin canavar

2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:05
Orjinalini yazan: _semihk_ _semihk_ Yazdı:

Bu jantların 4*108 i olsa 2.000tl olsa alırım

Çok canlıymış. Siyah can yakar :D
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
_semihk_ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _semihk_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:09
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Bu jantların 4*108 i olsa 2.000tl olsa alırım

Çok canlıymış. Siyah can yakar :D

yok kardeşim o jantlara 185 taban olmaz 225 te bizim arabalara olmaz :))
mahallede çocuklar gezdirmiyodu üstü açık araba die:)) düğüne dernege utanıp gidemiyodum bunla valla :)
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver
Yukarı Dön
_semihk_ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _semihk_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:10

tamam kardeşim yeter koymayın başka Angry
en son satıcam aslanı alıcam böyle bi tane ama geçti artık :(

sen yok mangal yok et canımızı çektirirken iidi demi abi :)
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:11

tamam kardeşim yeter koymayın başka Angry
en son satıcam aslanı alıcam böyle bi tane ama geçti artık :(

sen yok mangal yok et canımızı çektirirken iidi demi abi :)

hahahaha çok güzel yakaladın valla . Unutmuştum ben o mangal keyfini LOLLOLLOLLOLLOL
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
_semihk_ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _semihk_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:15
yakalanmayacak gibi değilki ali kardeşim..
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver
Yukarı Dön
_semihk_ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _semihk_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:20
:) afiyet  olsun abi bizde yemiş kdr olduk valla... canım sarımsaklı salça kavurma çekti şimdi.. bol kekikli.. onu yer geri acıkmadan yatarım artık :)) ii geceler diliyorum bu günlük size
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver
Yukarı Dön
metegorkem Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metegorkem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:23
Orjinalini yazan: xMEGANx xMEGANx Yazdı:

ya şunu düşünün. Türkiye eğitim seviyesi olarak çok geri bir ülke. insanlar özellikle okuduğuna değil duyduğuna inanıyor. Cahil sayısı çok olduğu için araştırmadan son derece uzak. bu yüzden biri dandik diyor oda dandik sanıyor ama arkadaşına sormuyor neden dandik diye. çünkü sorma ve araştırma ve yargılama becerisi yok. ama eğitimini tamamlamış beyni bazı duvarlardan atlamış insanlar sorar,araştırır ve yargılar beyin en son yargıyı kaydeder hafızaya. bu 3lemi olmaksızın insanlık bir HİÇ olup çıkar. Türk insanını aşağılamak değildir bu yazı gerçeklik yüzüdür. unutmayın ki İlk okul mezunu bir insanda kendini yetiştirebilir,üniversite mezunu bir insanda cahil olabilir. herşey beyindeki duvarlarınızla ilgili. umuyorum ki bu gece bu yazıyı okuyanlar anlamıştır ne demek istediğimi.

kesinlikle katılıyorum
+1  Thumbs Up
Yeşil Peugeot 307 XS 1.6 Benzin+LPG
Yukarı Dön
atlasbm Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı atlasbm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 02:47
konu biraz dağılmış ancak acizane fikrimi söylemek istedim. 2008 yılında 2008 model 308 almıştım ve araç 10 bin km idi. yaşadığımız en sıfır araçtı ve üzerine titreyerek kullandık. 1 sene bindik ve yaklaşık 20 bin km de maddi durumlardan dolayı sattık aracı ve pug hep gönlümüzde oldu. birgün dedik birgün. gel zaman git zaman biras para tamamlayınca sözde çok okumuş birisinden 307 satın aldım :( istisnalar mutlaka ki kaideyi bozmaz ancak aldığım günden itibaren 15 günde başıma gelenler

- aracı teslim alıp eve gelip otoparka kitledim. akşam oldu. ailecek heves hadi biyerlere gidelim deyip de direksiyona geçince direksiyonun hareket etmediğini farkettim. ala alaaa. araba çalışıyor mu evet çalışıyor. lastikler mi indi acaba yoooo lastiklerde normal. ama direksiyon dönmüyor! aman aman derken kontağı kapayıp açtım direksiyon normale döndü. :( meridyene denk geldik herhalde derken aaaa periyodik olarak direksiyon kitlemeye başladı. araştırırken ederken direksiyon pompası bozuk çıktı :( nası olur felan derken aldığım cevap 307 lerde kronik :((
- direksiyon pompasını değiştirdik velhasıl. sonrasında (değişimle alakalı değil hep vardı) direksiyonda bi vınlama sesi :( araca teyp alayım diyordum vazgeçtim siz düşünün ne kadar ses geldiğini. ritmik :) vınnnnnn da wınnnnnnn :)
- bir zaman sonra turbo dan ıslıklar başladı. nası olur felan derken :( anaaa turbo kucağımızdaymış :(
- araç kalkışlarda titreme yapıyordu. bu neden olur dediğim de baskı balata dendi :(
- baskı balata değişirken bilmem ne keçesi yağlama yapıyormuş onun için bozulmuş dediler keçeyi değiştirdir.
- bu araba böleyse aman aman triger e de bakalım dedim. avare bilyesi midir nedir. verilmiş sadakan varmış dediler :(
- bu işlemlerde tabiki yağı filtreleri gibi standart bakımları da yapıldı. anaaa sonrasında kontağı bi çevirdim yağ seviyesi min gösteriyor :( forumda saolsun dostların söylediği kronik
- cam açayım dedim biraz fazla açıldı. biraz kapatayıp dedim ısrarla hayır daha fazla açman gerek der gibi kaldıracağına camı tam indirdi :( sorunu araştırırken .( kronik dendi

tüm bunların hepsi 15 gün içerisinde oldu :( birçok arkadaş bitik araba almışsın , almadan gösterseydin diyeceklerdir mutlaka ama insanın dili bağlanıyor bazen işte :(
evet tam meridyene denk gelmişim ama bu kadar mı meridyene denk gelmişim :(
bu arada evet üni mezunuyum . şimdiye kadar okumadığım kadar forum sitelerini okuyorum artık :D pug nedir kimdir kudreti nedir :))) kronikleri nedir :) amacım marka kötülemek değil yaşadıklarımı anlatmak. ama öle bi hastalık ki seviyorum aslancığı :)))
2004 307 1.4 HDI XR
Yukarı Dön
EnSoNiQ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EnSoNiQ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 03:17
bazen böle talihsizlikler oluyor işte benim daha önceki vw grubu aracımdada bu talihsizlikler başıma geldi ve en son ustaya 3 bin lirayı verdiğimde bitirdim ve artık aracın bana yaramıyacanı düşündüm :) vwlerdede kronikmiş direksiyon kutusu arızası aldığım 2.gün vermişti ne tesadüfki 
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Teyp çalışmıyor ölü Peugeot 207 benzinli 2008 mode son mesaja git 440 0 Selimhan
konu icon 3008 vites kutusu arızalı son mesaja git 15741 16 Yunus1313
konu icon 307 Economy mode active hatası son mesaja git 1055 1 pckobat
konu icon 306 Otomatik Vites - Yardımcı olabilirmisiniz. son mesaja git 8811 1 muhsintekin
konu icon Tanışma son mesaja git 2 0 Nazif Kılıç
konu icon 2. Sahibinden Temiz ve Bakımlı 2003 Model 206 son mesaja git 539 0 muzo
konu icon Peugeot 208 (1. seri) 1.5 BlueHdi Yağ Önerisi son mesaja git 8842 3 mustgok
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 25514 14 Bilal ALTINER
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 97783 590 Kasım4284
konu icon 2012 model 508 far ampül değişim son mesaja git 15012 3 zaferçinar
konu icon eski kasa 508 son mesaja git 294 1 zaferçinar
konu icon 308 1.6 HDi Yağ Önerisi son mesaja git 1830 0 alperyacan
konu icon Otomatik şanzıman vites atma arızası son mesaja git 1592 0 Zeynepk
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 6286 6 Optimus Prime
konu icon Tanışma: Merhabalar son mesaja git 3 0 DieAnotherDay
konu icon yakıt tüketimi 30L son mesaja git 3732 1 407muhendisi
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 2565 0 Courage
konu icon Stop halinde iken silecekler ve farların çalışması son mesaja git 10347 4 C4for
konu icon 2011 5008 vites kutusu arızası(çözüldü) son mesaja git 63851 25 Ahmet Altaş
konu icon Yağ Kaçağı son mesaja git 4424 0 Mental
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 FEBRUARY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Ahmet Altaş 3
407muhendisi 2
zaferçinar 2
muzo 1
Nazif Kılıç 1
muhsintekin 1
pckobat 1
Yunus1313 1
C4for 1
Selimhan 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English