![]() |
|
yağ seviyesi mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 23:57 |
S.A. arkaşlar
forumda yaptığım araştırmada resimdeki gösterge yağ seviye göstergesi midir? eğer öyle ise yağ yok mu demek oluyor? ![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam araç yağ seviyesi mininum seviyenin altına düşmüş, yağ çubuğundanda kontrolünü yapın eğer eksikse hemen müdahele edin. Bazen göstergelerde hata olabiliyor, en sağlıklısı yağ çubuğundan kontrol etmek.
Edit: Resim altına yazmışsınız yağ çubunda normal diye o zaman ekranı pek dikkate almayın, yokuşa park halinde falan yapıyor bazen. Düzenleyen Serco05 - 26 Aralık 2012 Saat 00:02 |
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
araç otoparkda düz zeminde ve motor soğuk iken çubukdan bakıyorum. en üst seviyenin bir çizgi aşağısında yağ seviyesi. ilk kontağı çevirdiğimde bu mesaj ekranda 7-8 sn yanıp sönüyor ve kayboluyor.
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
sensörde arza var ozaman
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dediğim gibi bazen ekran böyle hatalar yapabiliyor kimisi kendilinden düzeliyor kimisi kalıcı oluyor, siz yağ çubuğundan kontrolünü düzenli olarak yapın, servise yolunuz düşdüğünde bilgisayara bağlatıp nedenini öğrenirsiniz.
|
|
![]() |
|
yani yağ müşürünü mü değiştirmek lazım. mekanik olarak çubuktan kontrol herzaman daha mantıklıdır ama insan çekiniyor ne de olsa.
|
|
![]() |
|
Hocam hiç kafana takma, yağın olduğundan emin olduktan sonra sıkıntı yok, bence müşürü falanda değiştirme, büyük ihtimallede kendiliğinden düzelir.Forumda aratsan 10 kişiden fazla bulursun aynı sorunu yaşayan.
|
|
![]() |
|
çok tşk ederim hocam yardımların için. selamlar
|
|
![]() |
|
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Serco05 arkadaş doğru söylemiş bir de ben ekleyeyim 11 olsun benim göstergede sapıtıyo bazen kontağı bir çeviriyorum hiç yağ yok:) Kapatıp bir daha deniyorum normal :)
Düzenleyen oozcan42 - 30 Aralık 2012 Saat 20:16 |
|
![]() |
|
:) bişey mi söylemek istiyor acaba :) heran herşeye hazırlıklı olun diye :)) kronik bir sorun olduğu bilinse de demoralize ediyor insanı :(
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |