![]() |
|
muayeneden gecermi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 23:49 |
aracta tavan karbon kaplama, fren topuzu,el fren pedal seti,4,5mm helezon spor yay seti,camlar filimli,ve ozel performans egzost ve sonar angel eyes kisa far mercekli takılı bu sekilde gecermi yada muayene zamani neleri degistirmem gerekli bilgi verebilirmisiniz? anfi felanda var arabada onlarıda sokmek gerekiyormu
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xenon lar geçmiyo izmirde sizin orayı bilemem
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
tavan kaplama ve angellar gecerse banada haber ver
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
tavan kaplandıktan sonra aracı ruhsata 2 renkli olarak işletmediysen geçmez diye biliyorum. Tabi aracın zaten siyah değilse. Angel'lar geçmez. diğerlerinin bi önemi olduğunu sanmıyorum filme falan takılmıyorlar ses sistemine pedal topuza falan karışmazlar
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
tavan kaplamada %30 olayı var... eger ruhsat renginden %30 daha fazla renk varsa araçta geçmiyo.
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
farlarının yükseklik ayarı çalışıyor ayarlarıda iise egzozdan başka sorun yaşamazsın büyük ihtimal
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Angeller yay vites pedal sıkıntı yaratmaz ama tavan folyo sıkıntılı egzoz desen zaten başlı başına ofsayt .
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
hocam tavan zaten %30 ediyordur yani
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
aracta remus eksoz varken gectı hocam arac.. abart eksozlarda sorun var zannedersem, performans eksozları farklı oluyo biliyosunuz |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
![]() ![]() ![]() ![]() |
egzost cok abartılı degil susturuculu sorun olursada orjinal egzostu duruyor olmazsa onu taktirir giderim umarim tavan sorun olmaz
|
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Sevgili arkadaşım; tavan kaplama: kusur sayılmaz pedal ve topuz: kusur sayılmaz camlar sonradan film: hafif kusur mercekli farlar: kusur sayılmaz xenon farlar var ise otomatik yükseklik ayarlayıcı ve far yıkama sistemi olması zorunlu ve bunu sonradan montaj ettirdiysen aracın teknik özelliği değiştiğinden dolayı tadilat projesi ile muayene ettirmen gerekir. Tüv Taşıt Muayene Uzm. Adem ÇINAR
|
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
bu arada yaylar için ise lastik çapını muayene esnasında küçük çap kullan ;)
(lastikler yapılacak olan çapraz test dediğimiz testde sürtmezse sorun yok)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Angel farlarda yükseklik ayarlayici çalışmıyor devre disi bunu ayarlayabilicek yenibosnada usta varmı orjinal farların ustunde birinde far motoru duruyor ama digerinde yok
Düzenleyen 206x-line - 03 Ocak 2013 Saat 13:29 |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Egsoza silencer tak oyle git
Farlarin ayarinin calismasi lazim Folyo ruhsata isli olmasi gerek Tabi bunlar ordaki bakan kisinin insafina kalmis Yaylar icinde rampaya cikartip tam sag sol yapiyolar surtmezse gecer |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
ben hep Angella gecıyorum sarı ampul takıp gıdıyorum far ayarı asagı yukarı saten calışmıyor Angel takıldıgı için kaç defa gittim sıkıntı yok yaylarında arasına da kalın plastık takoz koyuyorum gecıyorum oyle
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |