![]() |
|
araç temizlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 Saat 17:30 |
yaw ne zamandır işten güçten arabaya bakamamıstım, bugun aldım arabayı guzelce yıkattım parfumledım, zevki bile bambaska ya. araba parıl parıl parladı resmen kapkaraydı kendi rengine döndü. motoruda yıkattım anladı galiba yapıştırdım yerleri kazıcak eşek sıpası
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi kaç resim eklede bakalım, nasıl olmuş Aslan :)
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
resım nası eklenıyo ? bulamaadım
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
http://www.hizliresim.com siteye girin gözata tıklayın açılan penceren yüklemek istediğiniz resmin olduğu klasörü bulup resmi seçin, şimdi yükleye tıklayın, yükleme bittikten sonra Forum code yazan yerdeki linki kopyalayıp forumda mesaj yazdığınız yere yapıştırın.
Düzenleyen Serco05 - 28 Aralık 2012 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
eyvallah saolasın :)
|
|
![]() |
|
Eline sağlık, ışıl ışıl olmuş Aslan.
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
bugün ben de soktum aslanı banyoya :))
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ufuk... Tüp taktırdıktan sonra jant arıyoruz bana :))
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
tabi abi ne demek, sen alıyorum karar verdim de anında buluruz sana en güzelinden :)) |
|
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Maşallah ikisi de güzel araç kazasız belasız inşallah. Ufuk senin arabaya bej rengi paspaslar da gider mi acaba? Görmeden bi şey diyemedim :)
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Bi de benim araca şu far karartmayı düşünüyorum ama nasıl olur bilemedim Benim farlar şeffaf değil, eski tip. olur mu acaba? Kaputu karbon kaplayıp dört tane de sarı jant atsam subaru gibi olur mu acaba?
Bi de ne kadara yapıyorlar?
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Yine bir soru :)
Aracımın motoruna su tuttutrmadım hiç kendim siliyorum. Güvenemiyorum. Geçen evin önünde hortumla hafiften kendim tuttum bobini sarmadım ama dikkat etmeye de çalıştım yine de bobine su kaçmış, Beyinin oralara su kaçmış tekleye tekleye zor gittim sanayiye. Usta söktü, kuruttu bobini felan 30 lira sıkışmış içine. Bir gün de arabasız kaldım :(
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
masllah guzel olmmus kereta :)
|
|
![]() |
|
eyvallah abi :) bej renk hiç düşünmedim hatta istemedim çünkü halı siyah bej emanet gibi olur üzerine diye düşündüm... bu arada şeffaf olmayan bir fara karartma yapılmış halini gördüm inan abi hiç güzel olmamıştı, onun yerine al şu fırsatı kaçırma bence ; http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-206-karartilmis-far-109296235/detay/ not : satan ben değilim hayır ![]() seni aracın renge sarı jant ta pek olmaz gibi... kaplama işini de 100 lira gibi rakamlara halledersin diye düşünüyorum ama eğer kaput boyan orjinal değilse hiç kalkışma, sökerken sıkıntı olabilir... Abi aracının resimlerine bakmadım henüz göremedim varsa link falan ver bi bakayım, ama eğer jantın yoksa ilk ordan başla, jantın araçta yarattığı değişim inanılmaz oluyor |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |