|
resimdeki parçalar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
atlasbm
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 18:25 |
S.A. arkadaşlar
konuyu umarım doğru yere açmışımdır. resimdeki kırmızı boyalı parçalar benim aracımda yok. daha doğrusu polen filtresinin olduğu yerdeki parça yok . ön camın altındaki parça da oto yıkama da parçalanmış. bulabilirmiyim fiyatı nedir. bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. aracım 2004 model 1.4 hdi XR Düzenleyen atlasbm - 25 Aralık 2012 Saat 18:26 |
|
atlasbm
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:(
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yetkili servisten bulabilirsiniz tabii ki. Fiyati nedir bilemiyorum.
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hocam o sağdaki plastik bütün ön tarafı kaplayan değil mi? Sizde soldaki ızgara mı deforme olmuş? Eğer öyleyse onun adı
Soldaki parçanın adını bilmiyorum keçe gibi bir şey sanırım tarif ederseniz, forumumuzun sponsorlarından Şahin Peugeotta vardır ikisi de diye düşünüyorum. Bir bağlantıya geçin durumunuzu anlatın, bilgi alın.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Resim sanırım temsili hocam arkadaş bilgimiz olsun diye koymuş .
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
atlasbm
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet arkadaşlar Şahin Peugeot ile görüştüm . ön cam ızgarası komple değişmesi verekiyormuş 200 TL ve polen filtresinin oradaki parçada komple oluyormuş ve fiyatı 200 TL imiş. çok tşkler yardımlarınız için. resim temsili arkadaşlar
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |