|
5008 video paketi sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Acar
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2012 Konum: Anakara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2012 Saat 22:39 |
5008 model aracımla birlikte video paketini de satın almıştım. Ancak bu video paketi çalışmıyor çünkü paketin içerisinde dvd oynatıcı yok.
Oynatıcısı olmayan paketi video paketi diye satıyorlar. İşin ilginç yanı bu oynatıcı peugeot bayisinde de yok. Bu konuyu çözen kimse var mı ? yardımlarınızı bekliyorum
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sat Nav sisteminde DVD oynatici yok mu? Bu video paketinde soyle bir sacmalik var. Videoyu sadece on tarafta izleyebiliyorsunuz. Arka koltuklara gonderemiyorsunuz. Arka koltuktakilere ancak harici dvd player gibi aygitlar baglayabiliyorsunuz. Ben cok yadirgamistim bu olayi acikcasi. |
|
Acar
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2012 Konum: Anakara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
5008 in Video paketinde dvd oynatıcı yok. Ön koltuk kafalıklarında 7" LCD ekranlar, iki Bluetooth kulaklık, arka orta konsolda kumanda ve iki adet üçlü RCA girişi var. Fakat bu sistemi çalıştıracak oynatıcı yok.
Olacak şey mi ? |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |