![]() |
|
Öğrenci arkadaşlara gelsin.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2012 Saat 00:07 |
İki vize okundu birisi çok dokundu....
Olmuş gibi |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaman cok cabuk geciyor.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Güzel günlerdi.Vizeler-finaller.Çan eğrisi...6 sene geçmiş..
|
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Valla Ali hocam orjinal halinden iyi olmuş beğendim açıkcası :)
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
girmiyorum finallerede... şimdi onlarrr düşünsünnn
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
haftaya da finaller okunuyor aha kederlendim bunu indirip son ses gezmek gerek :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Güzel oturtmuşlar valla =) zaten kaldım derslerdende :D |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
finallere 1 hafta kala iyi oldu, iyice moda soktunuz adamı :))
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
keşke üniversiteye geri dönsem sınavlara tekrar girsem okul bitince bi kaç yıl sonra sizde aynı şeyleri düşüneceksiniz arkadaşlar
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Orkun abi öyle dedin de aklıma geldi, küçük bi anektod anlatayım ;
2 gün önce Modern Fizik sınavındayız, nasıl kasılıyoruz anlatamam, ilk sınav 70 kişiden 42 tane "0" çıkmış düşünün artık, bu kağıtlar da geldi yine bir o kadar sağlam sormuş hocamız sağolsun. Neyse asistan kapı ağzında beklerken bölümde kağıt işleri için sekretere yardımcı alınan bi abi var o geldi bakıyor, asistan hayırdır dedi gülerek, "sınav falan özlemişim bunları ya" dedi, sınıftan biri "almışmıydın Musa abi sen Modern Fizik?" dedi, "ney fizik?" dedi sınıfta baya bi gülüşme olmuştu. Koca 3 saatlik sınavın gülümseyebildiğimiz tek anı buydu sanırım :))) |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
süper olmuş
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
aynısını bana sorsan bende ne fizik diye sorardım
![]() ![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |