|
BEYAZ DUMAN VE SOĞUTMA SUYU |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
falan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 11:34 |
ark lar selam lar. kafama takılan birşey var yardımcı olursanız sevinirim.. egzostan 5-6 gündür ilk çalıştırmada ve devamında 15-20 dakika devm eden aşırı bir beyaz duman vardı.. havalardandır dedim fazla önemsemedim.. am bugün biraz huysuzlandım ve kaputu açtım.. yağında çok az bir eksilme vardı. suyundada çok az bir eksilme vardı.. en son 3-4 ay önc kontrol ettiğimi düşünürsek bu azalmaları normal olarak karşıladım.. sonra arabayı çalıştırdım.. soğutma suyu kapağını açtım, 15-20 saniye gaza basılı tuttuğumda soğutma suyunda 2-3 parmak bi yükselme oldu.. ama kabarcık falan yoktu.. sadece su kendi kendine yükseldii.. sizce bu durum normalmi yoksa bir sıkıntımızmı var?
bu arada arabada kesinlikle hararet söz konusu değil.. 9o ı geçtiği çok nadirdir.. birde araç ilk çalıştığında sanki gazı kesik kesik yakıyormuş gibi oluyor... bunuda bujilere bağladım ama yinede sizlerin fikirlerini ve görüşlerinizi bekliyorum..
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam anlattıklarınız conta yanığı belirtileri, 1.Aşırı beyaz duman 2.su eksiltme 3.gaza basınca motor suyunun yükselmesi
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracinizda subap ayari kacmis olma ihtimalini de goz onunde bulundurun. Araciniz 8 valf oldugundan belirli araliklarla subap ayari yaptirmaniz gereklidir. Bir ustaya gosterirseniz durumu hemen anlayacaktir diye dusunuyorum. Gecmis olsun.
|
|
cgty86
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
3-4 ay uzun bir zaman ve eksilmeler normal ama beyaz dumanı bişeye bağlayamadım .
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
falan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet ark lar
Düzenleyen falan - 23 Aralık 2012 Saat 11:59 |
|
|
|
falan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracı ustaya götürdüm. subab ayarında ve conta da anormallik olmadğını söyledi.. birde LPG ayarına baktır dedi.. lpg ustasna götürdüm oda ayarlara baktı bir şey çkmadı.. ama o arada motorda monifoldun olduğu kısımdan bi fısssssssssss lama duyduk.. kesintisiz fısssssssssss diye çıkan bir ses.. benzindede lpg dede devam eden bir ses.. neyse ordan çıktıım tekrar ustaya gittim. monifoldu açmamız gerekebilir dedi sesin tam olarak nerden geldiğini bulamadı .. ama zannediyorum bu hava kaçağı aracın düzenini bozdu. sizce ?
|
|
|
|
falan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok arkadaş motordan gelen fıssssssssssss lama sesini bulamadık.. nerden, ne kaçırıyor? anlamadım...
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |