![]() |
|
acil yardım aırza veriyor aracım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2012 Saat 22:10 |
merhaba yardımınıza ihtiyacım var bugun aksam eve giderken yolda atmde durdum para cektim ve tekrar arabama bindiğimde ekranda pemote control battery low yazıyordu merak ettim intten baktım google da Düşük pemote kumandaya pil yazıyor yandex te ise pemote kontrol akü düşük yazıyor bu ne demek oluyor yardım edermısınız sabah kalkıp işe gidecem ve aracım bana yolda sıkıntı cıkartırmı eğer arabamla gidemezsem yolda ortalama 1.5 saatim gidecek arabamla 10 dklık mesefe
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
remote olmasın o yazı..
kumandanın pili bitmek üzere diye uyarı vermiş araç. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
+1 |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ewt dogru sagolun önemli bişey yok yani rahatladım
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Aracınızın kullanma klavuzunu bi kere baştan sona okusanız bu tür uyarılarda paniklemezsiniz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |