![]() |
|
206 Cruise Control Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2012 Saat 22:33 |
|
arkadaşlar internette cruise control kolu satılıyor 2003 model 206 HDI X line aracıma alıp taksam direk çalışırmı yoksa bişeler yapmam gerekiyor mu
![]() Düzenleyen samet2461 - 21 Aralık 2012 Saat 19:01 |
||
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1) aracında gaz teli var mı? varsa olmaz, elektronik olması lazım (drive-by-wire)
2) fren müşürün 4 kablolu mu? 2 kabloluysa olmaz, 4 kablolu olması lazım
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
bunları bi kontrol edeyim eğer dediğin gibiyse olurmu hocam
|
||
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bunlar ön koşullar. 2011 model aracımda harukulade şekilde mevcutlar ama yine de olmuyor. Pejo çok nazlı . |
||
![]() |
||
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
ön şartlar tamamsa her usta bunu yapamaz, peugeot planetten aracın beynine bağlanıp özelliklerini açmak gerekiyor. ben 2006 1.4 hdi aracımda çalıştırdım usta bilgilerini paylaşırım...
|
||
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
2003 modelde büyük ihtimalle fren müşürü 2 kablolu, hatta 2003 üretimi olan 2004 modellerdede 2 kablolu, eğer 4 kabloluysa olur.
|
||
![]() |
||
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
|
Gaz telli mi yoksa elektronik mi olduğunu nasıl anlarız ki :))
|
||
Peugeot Partner 2.0 Hdi 2004
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
güzel soru
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
baha1907 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
|
Sen yine fren müşürün 4 kablo olduğunu anlamissin ben onuda bulamadım anlayamadım
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
söför kokpitinin pedalların oraya bak kardeş fren pedalının orda var buton gibi sokete baktım 4 kablolu. gaz pedalının da sonunda bi tuhaf bişe var ve ordan bi sürü kablo çıkıyor.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Yarın daha dikkatli bakayım o zaman :)
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
eger gerçekten olursa harika bi olay oohh ayarla gitsin radar yok pedal derdi yok düz yolda dadından yenmez
![]() |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
kardeş usta bilgileri nasıl ben düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Önümüzde ki hafta sonu ramazan ustanın yanına gideceğim o biliyor elbet. Sorun çözülür zaman. Ya herro ya merro :)
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
|
inşallah olur kardeşim bekliyorum haberlerini burda
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Hocam bahsettiğimiz usta İstanbulda profilinizde konum Trabzon yazıyor, İstanbuldaysanız yardımcı olurum. |
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
usta dert değil, araçta altyapı varsa taktıktan sonra aktif etmek kolay.
bir arkadaşımınkini pp2000'le ben aktif etmiştim. müşteri opsiyonları menüsünden + ecu ayarlarından aktif etmek gerekiyor.
|
||
|
||
![]() |
||
|
206'larda o kadar kolay olmuyor hocam crusie control menüsü 206'da çıkmıyor malesef, 307'e takan 4 tane ustaya gittim takamadılar.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
bosch me 7.4.4 ecusu olanlarda çıkar, çünkü zaten 307lerle aynı ecu:). sagemlere zaten olmuyor diye biliyorum.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Ecu aynı olsa bile çıkmıyor, forumda istanbullu_3438 (turan abi) var ecu modellerimiz aynı araçları yanyana getirip pp2000'e bağladık onunkide menü çıkıyor benimkinde çıkmıyor. Aracı 207 seçinde menü çıkıyor ama araca bağlanırken çin aracımı diye onay istiyor, onay verip bağlanınca menüler değişiyor ve curise control menüsü çıkıyor. Elimde pp2000 olsa yaparım ama şuan menüleri tam hatırlamıyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |