![]() |
|
LÜTFEN YARDIM ön tekerlerden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2012 Saat 11:08 |
merhaba arkadaşlar aracımı durduğu yerde direksiyonu sağa yada sola çevirince tekerden mi amortisörden mi yada nerden geliyorsa küt küt ses geliyo düz yolda bi problem yok ama kalkış anında dönmem gerekiyorsa bu sesi duyuyor ve endişeleniyorum yardım ederseniz sevinirim.
kimisi akislerdir dedi kimisi amortisör takozudur dedi daha gösteremedim de bilen anlayan varsa fiyat ne olur??? |
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tam tur dıreksıyonu cevırdıgınde saga veya sola dondugunde tır tır tır gelıyo degıl mı.. cok hafıf dıreksıyonu bıraktıgında hıc bısı yok.. aksın ucundakı parcadan gelıyo ve teker gırıyo oraya
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
|
|
|
|
![]() |
|
evet genelde tam turda oluyo bırakınca da bişey kalmıyo ama neden :(
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
dedıgım gıbı, aksın ucundakı parcadan gelıyo ve teker gırıyo oraya.. tam ısmını bılmıyorum arac altına egıldın mı sag veya sol gorursu parcayı..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |