![]() |
|
Merkezi kilit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2012 Saat 23:09 |
arkadaslar benim aracın merkezı kılıdınde bı sorun var. sol kapı bazen kıtlıyor bazen kıtlemıyor, yol bılgısayarında sol kapı acık ısaretı verıyor. neden olabılır bılgısı olan basına gelen varmı acaba ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kapı kilitlerini yağlayın kapı kilitlerinin araç üzerinde oturduğu küçük silindir şeklinde kısım var oraya bi kaç tur siyah bant dolayın.
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
denedım kardeş aynısını yıne yapıyo bazen kıtlıyo bazen kıtlemıyo
![]() |
|
![]() |
|
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bende de var özel servise sordum bana bu sorunun kronik olduğunu zamanla bütün peugeolarda çıktığını söyledi
|
|
![]() |
|
bi çözüm yokmu peki sinir bozucu bişey
|
|
![]() |
|
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
ben 2 aydır bulamadım çözümünü bilen arkadaşlar varsa aydınlatsın bizi
|
|
![]() |
|
ya bazen hıc sorun cıkarmıyo ama bazende delı edıyo beni
![]() |
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Geçmiş olsun arkadaşlar.. öncelikle kapının iç kısmındaki iticiler yuvasından kaymış ya da yerinden çıkmış olabilir. Bir tors tornavida takımınız varsa kendiniz yapabilirsiniz çok basittir.
|
|
![]() |
|
nası yapılcagını anlatırsan valla cok makbule gecer arkadasım ya varsa bı vıdeosu flan anlatımı lınk atarmısın ?
|
|
![]() |
|
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
öncelikle bu sorunu yaşamış ve çözmüş biri olarak;
Sürdüğünüz yağlar vs bi süre sonra elektronik sisteme giriyo ve zamanla öldürüyo tek çözümü kapı içi kilit sisteminin değişmesi. Benim aracım da yolda düz giderken birden kapı açık diyip ışıklar yanıp sönmeye başlıyodu değiştirdim kurtuldum. |
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
aynen kaca degıstırdın kardesım ?
|
|
![]() |
|
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
valla hatırlamıyorum ama ankaradaysan yetkili servislerin birinden telefonla bilgi alabilirsin hayatımda yetkili servise gittiğim tek konuydu ve korktugum gibi bi para vermediğimi hatırlıyorum, çünkü eğer çok para verseydim unutmazdım :D
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
tekırdagdayım servıse bı sorarım o zaman :D
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
aynı sorunu yaşadım özel bi serviste hallettik dediler verdiler, 5 ay kadar oldu şu an tekrar aynı kapı arada bir kitlenmemeye değil de açılmamaya başladı... 206nın kronik sorunu işte
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
her güzelin bir kusuru olurmuş
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |