|
Katlanır Ayna Roland Garros |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2012 Saat 01:15 |
Forumda araştırdım arkadaşlar, ancak sorunuma benzer bir konu bulamadım...
2000 model 206 Roland Garros sahibiyim... Malumunuz araçta elektrikli katlanır aynalar mevcut... Sol aynam da sıkıntı yok... Stabil çalışıyor... Sağ aynamda sıkıntı var... Şöyle ki; -Butondan kapatıyorum, ama açılmıyor... -Butondan açıyorum, ama kapanmıyor... Yani çalışıyor ama kafasına göre... Çözümü hakkında bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sag tarafın dosemesını sokup kablolarını kontrol et bir oksıtlenme vs olabılır..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Kablodansa sevinirim... Ayna motoru sıkıntılıysa korkarım... Motor sıkıntılı olsaydı hiç çalışmazdı diye düşünüyorum, doğru mudur?
|
|
Eski nick Gallardo...
|
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence de öle motor sorunlu olsa hıc kapanmazdı veya hıc acılmazdı.. senın kı her ıkısınıde yapıyo fakat dengesız davranıyo bunun ıcın dosemeyı sokup kablolarını kontrol edıp, oksıtlenmede vardır bırde buyuk ıhtımal.. wd40 vs kullanarak temızlersen sorun kalmaz dıye dusunuyorum
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
Semih ÇAVDAR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Bakalım birkaç güne kısmet olursa bakacağım... İçim rahatladı şimdilik :) Teşekkürler...
|
|
Eski nick Gallardo...
|
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu katlanir ayna olayi mukemmel otesi bisey bende xt var keske bende modlayabilsem:(
|
|
ozaann
|
|
Semih ÇAVDAR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Aynen öyle arkadaşım... Büyük rahatlık... Tek tuşla herşeyi yapabilmenin keyfi büyük oluyor... :)
|
|
Eski nick Gallardo...
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |