![]() |
|
bakım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2012 Saat 13:45 |
Durum koyulup koyulmayacağı değil
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hiç saf antifiriz konulduğunu duymadım yarı yarıya karışım olur ki ozaman donma noktası daha iyi olur.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Saf antifriz koyulabilir hiç sıkıntı çıkarmaz tek sorun saf antifriz -12 lere kadar koruma sağlar. Ancak yüzde 50 antifriz yüzde 50 su karışımı -37 dereceye kadar koruma sağlar ve bu sıcaklıklara kadar donmaz motor içerisinde dolaşan sıvı. Eğer sıcaklık hiç -10 dan aşağı düşmez garantisi verilebiliyorsa koyulabilirde
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Araca saf antifiriz konulmuyor üstadım,antifirizin özelliği antifirize eklenen su ile birleşince yerine geliyor.Saf antifiriz hiç bir işe yaramaz.Ben kırmızı antifiriz koydurtuyorum -50 dereceye ayarlı.Derecesi antifirizi değiştirdikten yaklaşık 3-5 gün sonra tam olarak belli oluyor.
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
evet üzmüyor keske hep böyle olsa :) ama herseyden önce tabiki zamanında bakım yaptırmaktır. daima öyle yapmaya calısıyorum.
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
yasadıgın sehıre gore hava sartlarına gore koyarsan daha saglıklı ve totalın organık turuncu renk antıfırız kullanmanı tavsıye ederım.. izmirdeyim ve 1lt koyuyorum yeter:)
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
senin adına sevindim aslan düşünüyo seni pek masraf açmıyo
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() |
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
eyvallah kardesım saolasın :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
kaputu acınca sag amortisörün orada az önünde camın altında kalıyo orda boşluk var oraya bak görürsün.
|
|
|
|
![]() |
|
baris ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2012 Konum: Tekirdağ/çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
aklıma gelmısken 206 polen fıltresı aracın neresınde yaw ??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
okadarını tam bilmiyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
araca full antifiriz koymak saglıklımı ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
antifirize para almadı zaten.yag ile filtresi usta tanıdık :)
|
|
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
aracın 206 gti, yağ yağ filtresi ve antifreeze 70 tl mi? bir yanlışlık olmasın?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
ve ayrıca da aslanıma bu gün 4 adet lastik aldım 700 lira.
yagını filtresini antifirizini de değiştirdim 80 lira. eve gelirken aracım mutluluktan ucuyordu sanki :)) öyle fena kaçıyo nammussuz :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
onalrın hiçbirine gerek kalmadı ustama gittim bugun bastan aşagıya baktırdım araba da değişmesi gereken sagdece ön fren hortumarı ve direksiyon hortumları.
cıkan masraf 70 lira :)) aslanım bu gun beni cok sevindirdi :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
arkadaslar aracıma bakım yaptırıcam acaba kaca patlar.
salıncaklar amortisörler rot basları fren yağ hortumları 4 adet lastik ön fren balataları arka fren diskleri tabiki yag bakımı geldi o da yapılıcak. şuan aklıma gelenler bunlar ustama gidince daha ayrıntılı detaya giricem.acaba bu kadarı kaş liraya patlar. |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |