![]() |
|
HARARET PROBLEMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2013 Saat 10:35 |
peugeot araçların her birisinin ayarlandığı iklim özellikleri aynı olmayabilir. bu araçların ciğerini bildiğini iddaa eden birisi bana aracımın ılıman iklim koşullarına ayarlı olduğunu söyledi. araçlar üretilirken satılacağı ülkenin iklim koşuluna göre ayarlanırmış. nekadar doğru bilmiyorum ama mantıklı geldi.
ama 16 valf araçlar genelde yakıt düşürmek için yüksek sıcaklıkta çalışıyorlar. fanlar 100 civarında açıyor. |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
90-100 e kadar normal hatta olması gerekendir.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radyatör Fanında Olabilir , 90 Çok Yüksek Değil O Kadar Takma Derim , Tabi Çok Normalde Değil Ama ...
|
|
![]() |
|
zamboglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
merhaba bende de 307 sw 2003 var hararet göstergesi aynen bahsettiğin gibi. ben de ilk başlarda araştırdım bu arabalarda normal olduğunu öğrendim. şimdi kafama takmıyorum.
|
|
![]() |
|
soneroo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
aracınızın termotatı 90 dan önce açıyor olabilir önemli bişey değildir. |
|
Ford Focus 1.6 Trend Pk (2006)
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Ama kalorifer kapalıyken de normalde 90 da kalması gereken hararet ibresi 80 lere 70 lere kadar düşüyor.
|
|
![]() |
|
soneroo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
bu gayet normal bir durumdur genellikle peugeotlarda fan 100 ile 110 seviyesinde açar korkulacak bir durum yok aracınızın harareti yukseldiğinde kaloriferi açarak motor sıcağını içeriye vermiş olursunuz buda aracınızın hararetinin düşmesine sebep olur ayrıca klimanızı açıyorsanız fan sürekli açık olduğundan dolayı motor sıcaklığınız yükselmeyecektir.
|
|
Ford Focus 1.6 Trend Pk (2006)
|
|
![]() |
|
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Allla allla :S
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu problem değil 100 e kadar hararet normal, 100 ün üzerine çıkması problem
|
|
![]() |
|
Tamam bakayım. Peki servisten geldikten sonra beni de bilgilendirirmisin ?
|
|
![]() |
|
cgty86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
benim de benzer bi problemim var bugun özel servise gitcem o yüzden, ama sana önerim şu olur, sürücü paspası altına bir bak su akıntısı varmı antifirizli
|
|
peugeot 206 panoromic 1.4 75pswith k&n highflow air filter, brc sequental lpg kit
|
|
![]() |
|
Merhaba Arkadaşlar
Yeni almış olduğum 206 Quiksilver aracımda hararetle ilgili olağan dışı bir durum söz konusu. Kaloriferi açtığım zaman Hararet 90 ın altına düşüyor. 80 lere 70 lere kadar geliyor. Kaloriferi kapattıktan bir süre sonra tekrar yükseliyor ama bu seferde 90 ın üzerine 100 seviyelerine cıkıyor. Bu durumda tekrar kaloriferi açıyorum 90 seviyelerine geldiğinde kapatıyorum. Kısacası kaloriferi açarsam düşüyor kapatırsam çıkıyor ama bir türlü 90 da durmuyor. Sizce nedendir ? Daha önce bu durumla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |