![]() |
|
kara duman !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıtı sabit bi yerden almıyorum siz hangi istasyonu önerirsiniz bi deniyim yakıt olayını azalcakmı bakıyım ama genelde totalden alıyorum.
|
|
![]() |
|
DS002 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
acaba bakımdan olabilirmi benim sorunum en son bakımdan sonra 12.000 km geçti |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yakıtla alakalı olabiliyor ben her zaman depoyu tam dolduruyorum bazı istasyonlardan aldıktan sonra duman artıyor, bazılarında çok azalıyor.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25095&title=kara-duman
bu konuyu bi incele istersen.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
arabanın çekişi gayet iyi 140km hızla girdiğim rampayı aynı hızla bitiriyorum hiç bi sıkıntı yok çekişte enjektörlerde arıza olsa çekiş fark edermi nasıl anlarız? |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
kara duman dizel araçlarda normal. tabi kara tren gibi atıyosa sorun demektir. bildiğim kadarıyla egr valfiyle ilgili çözüm oluyor. ıslık sesi içinde kesin diyemem ama turbo borularından kaçak olduğunu düşünüyorum.
daha bilgili arkadaslar yardımıcı olacaktır.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
aracım peugeot 307 1.4 hdi xr 2005 model rampalarda gaza fazla yüklenince 3000-4000 devirleri arasında kara duman atıyo ve boştayken vites 4000 devire kadar basınca gaza yine atıyo sorun nedir? arabanın çekişinde hiç bi sorun yok gayet iyi. Birde turbodan ıslık sesi gibi ses geliyo normalmidir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |