|
Peugeot'un Genel Bilgisayar Özellikleri ? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2012 Saat 00:32 |
|
Peugeot'un Genel Özelliklerini herkes bildiği kadarını yazabilirmi ? birde bu özellikleri nasıl aktif edeceğinizide belirtirseniz harika olur ben 1-2 tanesi ile başlayayım. hepsini Alt Alta sıralıyorum arkadaşlar siz ekledikçe devam edicek böylece her öğrendiğimizi burada toplayalim ki unutmayalım :)
1- Aracınızı Stop ettikten sonra bir kez uzunları yakıp kapatırsanız '' falow me '' eve kadar takip özelliği yani 1 dakika boyunca kısa farları yanar. 1 dk sonra otomatik kapanır. 2- Kaza Sırasında Airbag'ler ile beraber - Geri çekilen Pedallar - Geri çekilen Direksiyon kutusu -Depodan yakıtı kesme - Motoru Aracın altına bırakma özellikleri'de mevcuttur. 3- [ Serco05 ] Eğer Silecekler açıksa aracı '' STOP '' Edince tekrar aktif olmaz. Eğer silecekler açıksa ve geri vitese takmanız durumunda arka silecekler otomatik camı temizler. 4- [ bugrature ] ( 2007 Altı modeller için ) Aracın kapıları kapalıyken içerideki kilit düğmesine basılı tuttuğunuzda uyarı sesi ile beraber kilit sistemi aktif oluyor ve araç 10 km hızı geçtikten sonra kapılar otomatik kilitleniyor. ( bunu herseferinde yapmanıza gerek yok siz tekrar pasif hale getirene kadar aktif kalıyor. ) not: pasif hale getirmek için tekrar basılı tutmanız gerek. 5- [ _semihk_ ] Kontağı Kapattıktan sonra 1 dakika süresince camları kapatıp açabilirsiniz bu özellik kapıları açtığınız anda pasif duruma geçiyor. Kontağı tekrar açarsanız aktif hale gelecektir. 6- [ 307 bursa ] Aracınızı Stop ettikten sonra eğer camlarınız açıksa kilit düğmesine 3 sn. basılı tutarsanız Sunroof dahil Tüm camlarınız otomatik kapatılır. 2009'model üstünde ise Açma düğmesine basılı tuttuğunuzda tüm camlar tekrar açılır. EK: tellotello > Aktif etmek için kumandanın kilit düğmesine 30 sn basılı tutunuz. 7- [ serco05 ] Bakım KM'si Sıfırlama, Eğer bakımınız geçtiyse veya bakımı yapan usta bakım KM'sini sıfırlamadıysa ekranda bu resimdeki gibi anahtar şekli çıkar, bakım KM'sini sıfırlamak ve anahtar şeklini yok etmek için kontak araca takılır gösterge panelinde bulunan KM sayacı Sıfırlama çubuğuna basılı tutarak son kademeye kadar açılır ( marş yapılmaz ) Ekran 10'dan geriye saymaya başlar sıfır olunca çubuk bırakılır,aracınızın modeline göre 15.000 veya 20.000'e ayarlanır anahtar işareti kaybolur. 8- Araç gösterge paneli ve teyip ekranı ışığı zayıflatma ve parlaklaştırma ( uzun yol modu ) gösterge panelinde sağda ve solda olmaz üzere 2 tane çubuk vardır sağdaki KM sayacısı sıfırlamaya soldaki ekran ışıklarını yükseltip zayıflatmaya yarar. Çubuğa bastırdığımızda kademe kademe tüm ışıklar azaltılır tekrar bastığımızda kademe kademe tüm ışıklar yükseltilir. böylece uzun yol moduna girmiş olur. veya çıkartılır. 9- [ Cente ] Aracınız STOP halindeyken CD çalar veya Radio'nuz açıksa 20 DK içerisinde ( Bazı durumlarda daha kısa süreli olabilir Akü durumuna bağlı ) Tasarruf moduna girer ve kapatılır. Teyipten MODE tuşuna basarak ekranı aktif edebilir saat gibi ayrıntıları görebilirsiniz,fakat müzik çalmaz. 10- [ tellotello ] Tavan lambası araç kapısı açıldığında ve kumanda kiliti ile birlikte açıldığında yanmıyorsa tavan lambasının açma düğmesine uzunca basılarak aktif hale getirebilirsiniz. 11- [ 307 bursa ] Aracınızın kapılarından birisi açık kaldıysa ekranda açık olan kapıyı gösterir veya tepe lambanız yanıp sönmeye başlar. 12- [ EnSoNiQ ] Otomatik kararan dikiz aynanızı kapatabilirsiniz,Aynanın altında ufak bir düğme mevcuttur. Düzenleyen xMEGANx - 04 Ocak 2013 Saat 01:54 |
||
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim gibi bazı özellikleri bilmeyenler için çok faydalı olur, teşekkürler bu konunun çok faydalı olacağına eminim
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Özellikle 307 ve 308 kullanıcıları kışın silecekleri kaldırmak için kontağı çıkardıktan sonra silecek koluna aşagıya doğru bi kere basarsanız silecekleriniz açık konumda kalır.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O ben de var abi 206larda yok mu ? Bir özellikte ben söyleyim Eğer silecekler açıksa aracı stop edince geri açlıştırdığınzda devam etmez açmak için seviyesini değiştirmeniz gerekir ve silecek herhangi bir kademe de açıksa geri vitese taktığınızda arka sileceğiniz bir defa çalışır. |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 larda da var Ali ama özellikle 307 ve 308 kullanıcıları için yazdım çünkü onların silecekler normal konumda kaputun altına giriyor ve havaya kalkmıyor, bizimkiler normalde de kalkıyor.
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Uppsss doğru 307lerin silecekleri o konuda sıkıntı. |
||
EnSoNiQ
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
faydalı bir konu olur araçlarımız hakkında bilgisi olan yazarsa bilinmeyen yönlerini bilmiş oluruz
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben o sileceklerin devam etmemesine gıcık oluyorum, her aracı çalıştırdığımda sensörü yeniden devreye sokmak gerekiyor, aslında camlar buz olduğunda falan işe yarıyor silecekleri çalıştırmayıp koruyor ama sensör keyfinide bozuyor. |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Silecek koluna aşagıya doğru basıp bırakıyoruz Salih, tek silme yöntemi varya, o zaman silecekleri açıyor açık kalıyor.
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aynen kışın lazım oluyor, yoksa silecekler cama yapışıyor :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o dediginiz genelde alman araçlarinda oluyor.parklar açıkken sinyal kolu ne tarafa yaparsaniz o tarafin parkı açık kalıyor.vw ve opellerde kesin var ama peugeot hiç denemedim.
|
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu bence kötü bir özellik. yani arkadan ben öle bi stop ışığı görsem aracı motorsiklet zannedeblirim. ve öndeki duran araca yaklaşma açımı yanlış ayarlayabilirim. bilmem yanlışmı düşünüyorum.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bide bu merkezi klit muahabbeti var. tüm modellerde oluyormu bilmiyorum ama. aracın kapıları kapalıyken içerden klit düğmesine basılı tutunca dong diye bi ses çıkıyo ve araç 10 km hızı geçince otomatik olarak kapılar kilitleniyor.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
hsnsnl
3. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dedigin kilit olayını denedim bir ara ama tık yok, bi işe yaramadi:S 2003 model 307
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bende o özellik aktif halde. ama basılı tutunca iptal ediliyor. ama böyle olması çok güzel 10 km hıza ulaşınca hemen kilitleniyor kapılarım :)
|
||
harica
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2012 Konum: Ordu/fatsa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Valla mukemmel bi forum olmus. 2006 407 comfort aldim 2 hafta oldu, lastik basinc gostergesini kendim tecrube ettim var ve cok ise yariyor. Sizden okuyarak denedim silecek ozelligi cok guzel bi olay kontagi kapadiktan sonra asagi bastir birak yapmak yetiyor. Benimki comfort ama kontagi kapadiktan sonra selektor yapincada 1 dakikaligina farlar acik kaliyo eve gidis diye bi adi vardi sanirim bu ozelligin. Bilmeyenler denedin muhakak. Yeni biseyler de vardir insallah.
|
||
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kontagı kapatıktan sonra bir süre camları oynamaya izin veriyo.. yalnız kapılar açıldığı anda iptal ediyo... tekrar kontagı açıp kapamak lazım oynatmak için
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tüm özellikleri en üste sıralıyorum arkadaşlar. Teşekkür ederim bilgiler için gerçekten çok iyi oldu.
Düzenleyen xMEGANx - 24 Aralık 2012 Saat 00:37 |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
''Follow me home'' |
||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Tamamdır ekledim onu unuttum ya en önemlilerinden birtanesiydi o kusura bakmayasın abicim :)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |