![]() |
|
Marka Taraftarlığı ve Cahillik :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2012 Saat 23:10 |
![]() -------Yukarıda Yazan Yazı---- 307 hdı 'mı : öncelikle gaz kelebek kutusu , ardından yolda giderken stop eden , airbag ikazı yanan arızası sinyal kolu değiştiğinde tabiki 800 tl cıvarı giderilen , kalorifer sıcak konum açıkken ızgaralarının bırınden soğuk birinden sıcak gelen BSİ beynı değişince yada garantısız bı şekilde 200 tl ödeyince belki düzelen , en ufak kasısde altı sürten ( daha yazarım isterseniz ) bir araba diye hatırlıyorum böyle bir arabası olup skodaya laf söylemek biraz değil baya bi haksızlık olmazmı ------------------------------------------------------- Düzenleyen xMEGANx - 07 Aralık 2012 Saat 00:54 |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben hiç bir şey anlamadım
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Arkadaşın birisi Skoda forumunda Pejoya vermiş veriştirmiş :) bilip bilmeden hayatında koltuğuna bile oturmadan sallanan sözler.
-------------------------------------- 307 hdı 'mı : öncelikle gaz kelebek kutusu , ardından yolda giderken stop eden , airbag ikazı yanan arızası sinyal kolu değiştiğinde tabiki 800 tl cıvarı giderilen , kalorifer sıcak konum açıkken ızgaralarının bırınden soğuk birinden sıcak gelen BSİ beynı değişince yada garantısız bı şekilde 200 tl ödeyince belki düzelen , en ufak kasısde altı sürten ( daha yazarım isterseniz ) bir araba diye hatırlıyorum böyle bir arabası olup skodaya laf söylemek biraz değil baya bi haksızlık olmazmı ---------------------------------------------- Yazmış.
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Hmm anladım ilk defa olmuyo bu honda forum'dada aynı olay olmuşdu kullanan kullanmayan yorum yapıyo ben kullandım 3 sene çok memnun kaldım internetten araşdıranlar okusun hiç bir zaman pişman olmadım :)
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
bilgi olmadan sadece marka taraftarlığı yapmak çok cahilce bir davranış bence :( üzülüyorum
|
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
iyi de o adamın gerçekten o arabanın koltuğuna bile oturmadığını kesin olarak biliyormusun?? kesin eminsen ve tanıyorum hiç peugeot marka arabası olmadı ve o sorunları yaşamadı diyorsan ben de o bahsedilen foruma üye olup başımdan geçen gerçek skoda olaylarını anlatırım
ama ...yok emin değilim diyorsan sende o kınadığın insanlar gibi malesef marka taraftarlığı yapıyorsundur herkes istediği yerde istediği şeyi söyleyebilir hele ki adam okadar şeyi yaşamışsa az bile söylemiş
![]() Düzenleyen feline - 07 Aralık 2012 Saat 10:25 |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
'' diye hatırlıyorum '' diye yazdığına göre binmemiş ve hayatında hiç peugeot'u olmayan kişi demektir ;) gir abicim üye ol anlat bakalım şimdi :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |