![]() |
|
Kac kısıyız kış sporlarıyla ugrasan :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 Saat 14:47 |
|||
Merhaba,
Eeee artık kıs geldı cattı,kıs sporlarıyla ugrasan arkadaslarımız var mı,snowboard veya kayak?Hafta sonları aktıvıte yapalım ya toplanıp.Ben yakın zaman da dusunuyorum,eger ıstden gıden varsa beraber gıdelım.
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ben leğenle kayma konusunda baya iddalıyım
![]() |
||||
![]() |
||||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|||
hahahaha abı ben sana ogretırım,problem yapma hee olmadı mangal yapmaya gıderız be ya senın ıcın legen bıraz eskıde kaldıda kızak vs.. alırız sımdı fıyaka sıfıra ınmesın :):)
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
iyi kartopu yapıp atarım kartopu savaşlarında üstüme yoktur :)
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
|||
vayy arkadas :D:D:D kıs sporu dedık bırı legen dedı bırısı kar topu dedı :D:D: bırazdan bırısı kardan adam yaparız dıyecek beklıyorum :):):):):)
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
haha beklenilen mesaj buyduu :D
|
||||
|
||||
![]() |
||||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|||
Fatih kardeşim patlamak üzere olan bi bel fıtığım var benim için tehlikeli sporlar, en sağlamı yine leğen. ![]() |
||||
![]() |
||||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
snowboard yapıyorum uludağ-kartepe duruma göre
|
||||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||||
![]() |
||||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|||
Kardan adam yaparım poşetle kayarım en büyük kış spor anlayışım budur
![]() ![]() |
||||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||||
![]() |
||||
|||
O zaman bi kartepe organizasyanu yapalım poşetini leğenini alan gelsin. ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
haydi peugeottürkiye kartepeye akın ediyoruz :) hiç denemedim ama stepnelerle de kayabilirmiyiz acaba ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Sen bitane şamyel al Burak yazın denizde kışın karda kullanırsın.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
iyi fikir abi bak ben böyle hiç düşünmemiştim :)) ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
ıst nerdesın kardesım,haberleselım bende gıdecegım dagları kolluyorum,kartepe zzorda uludag bazı bolgeler acık gıbı.board vs.. varmı kıralıyormsun
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
|||
tmm abı gıdelım legenle kayalım senın ıcın :) bırde su mangal olayına el at sevgılı ıst sorumlumuz :)))
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
|||
Tamam kardeşim çok güzel organizasyonlar düzenleyeceğiz hep beraber, kartepe konusundada ciddiyim |
||||
![]() |
||||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|||
benimde ilgim var ama alakam yok bitürlü ya :(
|
||||
![]() |
||||
|||
Valla serkan abıibır de unutma ıslatmak lazım temsılcılıgı anlamam ben :):) Megan,bu arada bır arkadas daha varmıs ayarlayalım bır aracla gıderız yardımcı olurum kendı adıma problem yapma :) ogrenırsın.
|
||||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||||
![]() |
||||
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|||
Uludağ Üniversitesinde okuyan herkes gibi bende ilk 2 yıl uludağ ve snowboarla baya haşır neşir oldum bayada iyi kayıyoduk o zamanlar ama yaklaşık bi 4 yıldır falan kaydığım yok unutmamışımdır umarım...
|
||||
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
||||
![]() |
||||
|||
aslında iyi olur farklı şehirlerden gelip böyle bursada bizi agırlasanız kayak felan yapsak muhabbetımız dahada koyulaşır hem forumda hem sosyal arkadaşlık ilişkilerimizde güzel ortam olur :) |
||||
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |