![]() |
|
Peugeot'tan Korkuyorum :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 Saat 10:26 |
|
Arkadaşlar ve saygılı abilerim benim siz değerli görüş ve tecrübelerinize ihtiyacım var, bildiğiniz gibi bende Peugeot 307 1.6 HDI 2007 Model Alp beyazı Yeni kasa var aracım 5 yaşına girdi ve 128 Bin km'de. bu araba hala bir problem hala bir sorun çıkartmadı. niye ben hiç servise gidip bu sorunum var diyemiyorum ?? diğerleri gibi benimde ufak tefek sorunlarım çıksa ya ? yani bu sorunlar birikip birikip sonradan toplu toplu kapımı çalarmı sizce ? dün servise götürdüm sırf bundan korktuğum için yetkili servis aldı arabayı biraz uzun yola çıktık adam hiçbişi yok yağ gibi dedi rahatlattı ama genelde 307 sahipleride böylemi ? Teşekkür ederim şimdiden görüşleriniz için.
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bendede aracım 2003 model suan 145000km geldı yaklasık 2 senedır bende.Aldıgımdan berı masallah 10,000km bakımları harıc bır aku degıstırdım,bırde mars komuru onun dısında hıc bırseyı yok.Saglam araclar fakat oldukca hassas :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
arabaya güzel bakılmış ise sorun çıkartmaz tabiki.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
Peugeot araçlarının motorunun iyi olduğunu duyuyorum ama aynı şeyi güvenlik açısından söylemek zor bundan 1 ay önce kartal aracıma vurdu sağ çamurlukta hasar oluştu kadosandaki bir ustaya verdim arabayı gayet güzel yaptı ama adamın dedikleri hala aklımda ''bu araçla ciddi kaza yapma seni kurtarmaz anlıyorum gençsin ama arabanın üzerindeki metalin kalınlığı yağ tenekesinin biraz kalını'' dedi o gün bugündür arabayı daha dikkatli kullanıyorum
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Ben bu duruma pek sıcak bakmıyorum.Cunku aracın on camurluklar harıc,kapılarda ve saselerde gercekten saglam,sanayı de cok kazalı aracları gordum fakat kaporta aksamları harıc ıc tarafta hıc bır sey goremedım,tabıkı bu benım gorusumdur sadece ve ben guvenıyorum tarafımca :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
bunu söyleyen ustayamı yoksa fransada 200 e yakın mühendisemi güveneyim bilemedim ?? bunu söyleyen usta zaten cahil olmasa Peugeot Citroen Renault gibi markaların önce insan güvenliğine ele aldıklarını bu yüzden ön çamurluklar dahil plastik aksamın ön taraflarda daha çok kullanıldğını anlardı. ön taraflar ince olacakki yaya'ya çarpıldığında yumuşak bir zemine vursun,ve darbeyi emsin
|
||
![]() |
||
|
Yalnız ısın su tarafını dusunmek lazım,sac oldugunu dusun camurların bu kadar esnek olmayacak ve her defasında boya ısıyle ugrasacak malıyetı daha yukselecektır.Bırde bence arabanın saglamlagı sadece camurluklara dayandırmamak lazım kanımca ve bununla beraber goruyoruz kı kac tane dıyorum dıkkat artık servıs ustalara guvenebılıyoruz kı,ellerınden gelse at cope yenısını al dıyecekler :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
|
sizin araçlarınız 307 ama ben 206+ sahibiyim arabaya dokunduğunda çıkan ses diğer hiç bir arabada duymadım ben araba kötü demiyorum ama güvenli hissi vermiyo
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
arkadaslar araçların güvenliğini kaportasına vuruğunuz anda çıkan sesle ya kaportadaki metal yoğunluyla ölçmek bence doğru değil. benim bi önceki aracım doğan dı. araçın kaportası tamemen metal ve baktınmı baya bi ağır. bu şimdi daha sağlam olduğunumu gösterir? hayır. adamlar artık metal bile kullanmıyorlar direk karbon fiberden kaporta imal ediyorlar.
bence bunların yerine araçlarınıza ait euroncap testlerine bakın youtube dan yada http://www.adac.de/ adresini bi ziyaret edin derim.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bizim komuşuda Chevrolet Kalos var üşenmedim markete giderken dokundum (komuşu görmemiştir inş, ne yapıyor bu deli derdi görse
![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Geçen sene arkadan 2011 doblo vurdu.Benim tamponda küçük göçükler düzeldi,boyandı.Dobloda ise farlar kırıldı,tampon kırıldı,radyatöre milim kalmıştı.
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
hey yarabbim sorun çıkartsa bi dert çıkartmasa bi dert :)
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
|
abi ohalde 1001 kere maşallah diyeyim =) Allahım nazardan beladan kötü insanların şerrinden hepimizi ve arabalarımızı korusun.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |