![]() |
|
Çekiş düşük mü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 16:11 |
Pazar günü Antalya Tünektep'ye çıktım, arabada 5 kişi idik. Araç tüm yolu benzinde ancak 1. viteste çıkabildi, çoğu yerde 2'de 1000prm altına düştü devir. Tünektepeyi bilenler için soruyorum bu normal midir? Bilmeyenler için bir siteden birkaç foto buldum fikir vermesi için.
![]() ![]() ![]() |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 1.6 HDI 307 var 90 HP. ben burayı çok rahat 2. viteste çıkarım yer yer 1.e insemde 2 de çok rahat çıkarım hatta 1 vites oranında 3'cü vitese bile çıkma olsasılığım var.
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
1.5, 1.6 HDI Araçlar rahat çıkıyordu zaten, bana acıyarak bakıp gittiler
![]() |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam bende 1.6 110 HP'lik scenic ile palandökene 5 kişi ile 1 viteste çıkabilmiştim yol hemen hemen aynı gibi görünüyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |