|
Ayrılık Rüzgarı..... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2012 Saat 01:32 |
Düzenleyen ibrahim.kut - 10 Mayıs 2014 Saat 02:18 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
uzun uzun yazmak isterdim ama klavyem arızalı ekran klavyesi ile yazıyorum
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi ellerin dert görmesin tez zamanda sapasağlam bir klavyeye sahip olasın.
Umarım 2004 fiesta da benzer bir yerdedir tahliye bugün yarın uygulayacağıım |
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Elinize sağlık,çok teşekkürler.
Düzelince bilgisayarınız toparlarsınız, fotolar üzerinede belki yorumlar ve yönlendirmeler yazabilirsiniz (yardım lazım olursa haber edin yeter). Tabi dip not olarak nazar boncuğumuzu konduralım hemen izin verirseniz. "Sağlıklı bir araç için kışı beklemeyelim ya da sadece kış için antifriz koymayalım araçlarımıza; yaz-kış motor soğutma sisteminin içinde antifriz bulunmalıdır çünkü tek etkisi suyun donmasını önlemek değildir". Tekrar teşekkürler.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
paylaşım için teşekkürler.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
(iş yerinden yazıyorum)
Ben teşekkür ederim. Umarım en az bir kişinin işine yarar tıpanın çıkmış resmini koymayı unutmuşum. :D
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Elinize sağlık İbrahim hocam...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teşekkür ederim
|
|
sarpedon
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam radyatörü boşalttın peki hava yapmıyor mu bu sistem havasını nasıl alıyorsun?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
radyatör kapağının olmadığını resimlerden görmüşsün dür antifreeze koyduğum plastik kabın altında motora direk giden bir hortum bulunuyor. Radyatörün üstünden taşma hortumu da plastik deponun üstüne geliyor sen antifreeze koydukça taşma hortumundan havası alınıyor ben yinede koyduktan sonra arabamı çalıştırdım 5 dk
|
|
sarpedon
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağ olasın hocam emeğine sağlık
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sarpedon arkadaş havasını almak gerekiyorMUŞŞŞ. ben bilmediğimden yapmamıştım hararet sorunu çıktı motor ustası kolorifer girişinde bulunan plastik kapaktan hava alıcağını söyledi bende ordan aldım. hararetten kurtardı.
Düzenleyen ibrahim.kut - 15 Ocak 2013 Saat 13:16 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |