![]() |
|
Acil - Aracım Çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2012 Saat 14:20 |
Arkadaşlar merhaba;
2006 Model 206 x design var bende. az önce marşa bastım. araç yüksek devirde çalıştı sonra durdu. Daha sonra tekrar marşa bastım, marş basıyo ancak motor çalışmıyor. Daha önce böyle bir olayla karşılaşan arkadaşlardan veya üstadlardan yardım rica ediyorum.
|
|
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun,Yakıtla ilgili bir problem olduğunu düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mazot filtresini değiştir ilk olarak, belki aldığınız kalitesiz mazot filtrenizi kirletip tıkamıştır, eğer sorun devam ederse bir de carbon clean yaptırın , geçmiş olsun .
|
|
![]() |
|
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç benzinli arkadaşlar. Malesef halen çalıştıramadım. Ancak birkaç usta ile görüştüm. Benzin pompasından vaya enjektörlerden olabileceği söylendi. Benzini her zaman gittiğim benzinlikten almıştım. Şu ana kadar benzinle ilgili sorun yaşamadım. Arka koltuğun altında benzin pompası var. Oraya tornavidanın arkası ile birkaç kez vur dedi usta. Ama sonuç alamadık malesef. Sanırım hafta içi halledecekler. Sonucu buraya yazarım. En azından başka arkadaşların başına gelirse (işallah gelmez) bir fikirleri olur.
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Geçmiş olsun hocam, inşallah basit ve masfafsız bişeydir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Sorun çözüldü arkadaşlar. Benzin pompası motoru arızalanmış. Normalde benzin pompasının tamamamı değişiyormuş (400 tl). Ancak tamirci arkadaş 75 TL ye çözdü olayı. içndeki motoru değiştirdiler. Birazda işçilik derken sorunu hallettik. Şu an sorunsuz çalışıyor araba.
|
|
|
|
![]() |
|
cihanpasam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2012 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cihanpasam
geçmiş olsun şefim.Allah kaza bela vermesin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bütün arkadaşların ilgisine teşekkür ederim. Umarım hiçbirimiz yolda kalmayız:) |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |