![]() |
|
307 stepne havuzu su alıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2012 Saat 11:10 |
|
Tamam işte aynı yerden söz ediyoruz =) Tampon sökmek lazım en kötü ihtimalle dışarıdan bir servise gidin 20 tl verin açsın tamponu onlar bilir :D
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkürler, bende de aynı yerden geliyor sanırım suçluyu buldum lakin bu arka tamponu sökmek kolay bir iş değil gibime geldi en iyisi servise göstermek gerçi onlarda oradaki havalandırmayı değiştirmen lazım tamir olmaz dicekler adım gibi eminim ![]() Bende gelen yer aşağıdaki fotoda belirttiğim yer ya da en azından ben öyle düşünüyorum. İşin garibi solda da aynı mekanizmadan var fakat onun bütün delikleri kapalı durumda. Sanırım sadece sağdan hava alıyor benim bagaj ![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkür ederim derhal silikonlayın kış geliyor =) aynı sorun bendede var fakat ben ne zaman nasıl yaparım hiç bilmiyorummm :(
|
||
![]() |
||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
cennetliksin vallahi yarın ilk işim oğlumun popusunu slikonlatmak olacak kaportacıda :)
|
||
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
||
![]() |
||
|
Rica ederim ;) Buyrun hatta konu açtım sizin su kaçağını görebilirsiniz =)
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25884
|
||
![]() |
||
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
teşekkür ederim hocam :)
|
||
|
||
![]() |
||
|
Arka tamponun içinden bagaj havalandırmasının içinden giriyor. tamponu söküp slikon ile sıvarsanız sorun çözülecektir =) |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
|
Merhaba abilerim
canım kara oğlanım uzun zamandır stepnenin olduğu yere su alıyor. bugun bir baktım göl olmuş. nereden olabilir acaba. bagaj fitillerine falan baktım oradan almıyor. sanki aşağıdan bir yerden ama bilemedim. yorum ve yardımlarınızı bekliyorum
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |