![]() |
|
Bekar Arkadaşlara Sesleniyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
matrix506 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2012 Konum: tytyt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı matrix506
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2012 Saat 21:40 |
Bekar arkadaşlara sesleniyorum kaç yaşında hangi yılda evlenmeyi düşünüyorsunuz? valla başbakan hedef 2023 diyor.. benimde hedef 2023... kısmetse 34 yaşında evlenecem inşallah...:D
|
|
...fhygf..
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla bende merak etmeye başladım artık evleneceğim tarihi. yaş oldu 30 :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biz aracımızla evlencez galiba :D:D
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
:)
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
evlilik zor iş ya :)
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
6 yıldır bi kızla ilişkim var yaşım şuan 23 evlenmem için bazı şeylerin yoluna oturması ıcın bana en az 5 yıl daha lazım ya hayırlısı okul iş güç kariyer davası felan zor işmiş bunlar ya
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
iş güç herşey tamam da bende icraat yok yaw hep baltayı taşa vuruyorum .28 e girdim :)
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Valla şu ana kadar rastladığım tek hayırlı kısmetim peugot 206 'ım :) hepsi hayırsız çıktı hepsi..:)
|
|
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Doğru diyon valla :) |
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yorumlardan anladığım bu peugeot sahibinin kısmetini kapatıyor, Allah'tan evlendikten sonra almışım
![]() |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Ben okul bitsin hemen evlencem hazır,okulu bekliyorum
![]() Düzenleyen fTh206 - 29 Kasım 2012 Saat 02:08 |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Azıcık aşım belasız başım.
En kötü anımda yanımda, en zor zamanımda yanımda, beni ciddi üzmeyen, hiç tartışmayan, ne dersem he diyen tek varlık arabam. ilk çıktığım kızla 2 yıl şimdiki kız arkadaşımlada 2 yıl oldu hiç biri arabam kadar olmadı inanın. Şu içine binip müzik diniyorum ya heryerden kesiliyo ses nereye dersem geliyor. sesi kıs yavaş git diye karışmıyor aşığım yaa. Bazen alıyorum redbull votka mı gidiyorum eymire tepeye çekiyorum arabayı hiç bir kız arkadaşım bana o huzuru vermedi. Her ay araca harcadığım ortalama para kadar kız arkadaşımla harcıyorum ama bir kere de üzmedi beni melet. Diyeceksiniz yapay varlığa bu bağlılık ne ? Düzenli bir ilişki karşılıklı sevgi ve buna bağlı anlayış, sadakat olmadıkça kısa süreli ilişkiler insanı yoruyor. Zevk ve heyecan duyuyoruz ama bizden götürüsü de oluyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |