![]() |
|
acil yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
audiocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 22:18 |
forwell 4060 tavsiye etmiyorum,gücü basamayan içi boş bir amfi. bütçeni belirtirsen uyugn amfi travsiye edebilirim.
|
|
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar ilk önce merhaba aracım 206 HDI ses sistemi yapmak istedim aracıma. teyp goldmaster 4080 4 kapı hoparlörünü değişip arkalar pıonner önler piremier kullandım bi anfi tesisatı çektim dandik bi anfim vardı onu bağladım ancak parazit sesi verdi. motor sesi wooferrdan gelmeye başladı sorunu anfiden olduğunu tespit ettik
şimdi FORWELL FLT4060 anfiyi almak istiyorum hem uygun hemde güzel görünüyor bilgisi olan varsda yardımcı olabilir mi. bass boschmann 1000W çift bobin 25cm
Düzenleyen samet2461 - 27 Kasım 2012 Saat 23:38 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |