![]() |
|
gaz pedalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2012 Saat 22:57 |
206 2007 model fever'in hdi gaz pedali tel mi elektronik mi?
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 den itibaren tüm 206 lar elektrikli.
|
|
![]() |
|
batuhan9292 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
bu gaz pedalının arasında bi sıvı oluyormuş herhalde geçen ford servisindeki usta dedi benim arabam 1 saat felan sürekli stop etmeden kullanınca 3000 devirden sonra kendi 200 devir daha gaz veriyo.bu sıvının eskimesinden oluyordur dedi...ne derecede dogru bilmiyorum ama neden yapar.?
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
gaz pedelının arasında sıvıyı ilk defa duyuyorum, rc dede elektronik gaz kelebeği var ama sıvı mıvı yok, devirin kendiliğinden artmasının bir çok nedeni var.
- gaz kelebeğin kısmen tıklaı olabilir. -emme manifoldunda delik çatlak varsa araç hava alıyır olabilir. -egsoz sistemindeki ufak bi delik bile buna neden olabilir ama o sıvıyı duymadım :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
dediğim gibi eksoz da felan delik olsa veya manifoldda çatlak olsa sürekli yapar.bu uzun süre dolaşınca ve yaptıgı anda 20-30 sn stop et kesiliyor yapmıyor baya bi gene
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
manifoldda çatlak olsa sürekli yapmaz, bazen bütün gün hiç yapmaz ama bazende arka arkaya yapar tek yapar bilemessin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı batuhan9292
anladım çok teşekkürler ilgine sağol.
|
|
batuhan gök
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |